Românii, cei mai inventivi! Un tramvai a fost împins de călători, după ce s-a blocat în mijlocul unei intersecții

Un tramvai a fost împins de călători, după ce a rămas blocat pe șine, într-o intersecție din Timișoara. Cum românii găsesc soluție pentru orice problemă, oamenii au coborât și au încercat să împingă tramvaiul.

18 dec. 2023, 17:31
Românii, cei mai inventivi! Un tramvai a fost împins de călători, după ce s-a blocat în mijlocul unei intersecții

Situație incredibilă în vestul României, unde un tramvai a fost împins de călători, după ce a rămas blocat pe șine, într-o intersecţie din Timișoara.

Citește și Situațiile de criză nasc români inventivi! Sătui să aștepte, mai mulți călători au coborât din trenul blocat în gara din Predeal și au început să împingă locomotiva

Incidentul a avut loc duminică și totul s-a întâmplat pentru că vatmanul a frânat brusc, pentru a nu evita un om al străzii care căzuse pe șina de tramvai.

După această manevră bruscă a vatmanului, tramvaiul a rămas fără curent şi s-a blocat într-o intersecție.

Motivul pentru care s-a defectat tramvaiul

Incidentul s-a petrecut chiar ieri,  după ce vatmanul a frânat brusc, pentru a nu lovi un om al străzii care căzuse pe linii.

Astfel, pentru a debloca drumul, românii au intervenit și au început să împingă tramvaiul.

„O garnitură a rămas la Gara de Nord, sub sectorizare, după ce vatmanul a frânat brusc, pentru a nu lovi un om al străzii care căzuse pe linii.

Din fericire, accidentul a fost evitat, însă tramvaiul s-a blocat după ce a rămas pe o porțiune fără curent”, a precizat Patriciu Ruset, director adjunct Societatea de Transport Public Timișoara (STPT), potrivit opiniatimisoarei.ro.

Citește și Linia de tramvai, marele dușman al șoferilor din Capitală. O Tesla și un Golf au urcat pe șine pe strada Petricani și acolo au rămas: „Dacă are mașină pe curent…”

Potrivit reprezentanților STPT, echipajele de intervenție ale societății au rezolvat problema, iar tramvaiul a fost deblocat și și-a continuat drumul.