Situațiile de criză nasc români inventivi! Sătui să aștepte, mai mulți călători au coborât din trenul blocat în gara din Predeal și au început să împingă locomotiva

Mai multe trenuri CFR au ajuns la destinație cu întârzieri mari din cauza restricțiilor de circulația și a unor tehnice. La Predeal, mai mulți călători au început să împingă trenul, după ce locomotiva s-a defectat.

14 dec. 2023, 16:08
Situațiile de criză nasc români inventivi! Sătui să aștepte, mai mulți călători au coborât din trenul blocat în gara din Predeal și au început să împingă locomotiva

Mai mulți călători s-au apucat să împingă un tren blocat după ce locomotiva s-a defectat în Predeal. Mai în glumă, mai în serios, oamenii au vrut să dea o mână de ajutor.

Citește și GALERIE FOTO Primul tren nou cumpărat de România în ultimii 20 de ani a plecat din Polonia spre ţara noastră

Mai multe trenuri CFR au ajuns la destinație cu întârzieri mari din cauza restricțiilor de circulație și a unor probleme tehnice.

La Predeal, mai mulți călători au început să împingă trenul, după ce locomotiva s-a defectat.

Un tren care a plecat ieri după amiază din Baia-Mare a ajuns în Gara de Nord cu o întârziere de 75 de minute.

Cât a întârziat trenul

De vină au fost restricțiile de circulație, dar și problemele tehnice care au apărut la locomotivă.

Citește și CFR Călători suplimentează trenurile pentru pelerinii de la Iași. Se anunță peste 300.000 de credincioși la moaștele Sfintei Parascheva

În stația Predeal, locomotiva din componența unui alt tren s-a defectat. Unii pasageri nu au mai avut răbdare și, în spirit de glumă, au început să împingă trenul. Însă, fără rezultat.

Garnitura s-a pus în mișcare spre destinația Cluj-Napoca cu o întârziere de 80 de minute.

De asemenea, un alt tren care a circulat pe ruta Pitești – București a avut o întârziere de 40 minute, potrivit EpicNews.ro.