Românii împart pumni și picioare la Londra. Tolea Ciumac revine în ring, după ce a fost pus pe lista de urmăriți internaționali

Românii iau cu asalt Londra, pentru a împărți pumni și picioare! 20 de luptărori români vor participa la gala Kombat London, printre aceștia numărându-se și Tolea Ciucam, el revenind în ring după o pauză forțată de problemele juridice. Main - event-ul galei îi va aduce în ring pe un alt român, nimeni altul decât Marian Rus, campion mondial MMA, la categoria grea.

22 iun. 2023, 17:23
Românii împart pumni și picioare la Londra. Tolea Ciumac revine în ring, după ce a fost pus pe lista de urmăriți internaționali

Românii vor face legea și în cea de-a doua gală Kombat London, care va fi organizată în 30 iunie. Dup succesul enorm pe care l-a avut prima ediție, organizatorii au decis să pună în scenă și a doua ediție. Românii au luat din nou prim-planul, nu mai puțin de 20 de luptători figurând pe afișul acestei a doua ediții.

Marian Rusu, Florin Lambagiu, Marius Munteanu, Nicolai Bugeac, Sebastian Lataniuc, Marian Lăpușneanu, Anghel Cardos, Andrei Leuștean,  Moisii Marius Gabriel, Mindaugas Mikaliak, Vlăduț Andrei, Mezdrea Nicolae, Alin Nechita, Zlatev Nikola, Daniel Dragomir, Tolea Ciumac, Constantin Florea, Florin Mărunțelu, Andreea Gutu și mulți alți sportivi vor lua parte la a doua ediție Kombat London, gală la care biletele s-au vândut, deja, în totalitate.

Citește și  Şoc în lumea automobilismului. Pilotul de 42 de ani a murit subit de la o muşcătură de căpuşă. Soţia sa, Mariana, s-a stins după 4 ore

“Suntem bucuroși că oamenii au primit cu interes acest eveniment, biletele pentru Kombat London sunt deja sold out.  Avem emoții pentru 30 iunie, promitem un show exploziv”, a declarat John Smith, unul dintre promotori, citat de Fanatik.

Noutatea galei va fi reprezentată de revenirea în ring a lui Tolea Ciumac. Luptătorul a avut o pauză forțată din cauza problemelor cu legea pe care le-a avut. Ciumac a fost  urmăriț internațional din cauza condamnării primite într-un dosar în care era acuzat de trafic de țigări, Acum, doasarul este în rejudecare și el va putea participa, din nou, la luptele care l-au consacrat. În ciuda faptului că a ajuns la 49 de ani, Tolea vrea să obâină alte victorii,  nu doar să fie carne de tun, în ring.

Citește și Gică Hagi, prima reacţie după ce a aflat că devine socru mare: „Doar ce s-a întâmplat, e între ei și le-am transmis să se împace unul cu celălalt, să țină unul la celălalt”

În cel mai important meci al galei va lupta Marian Rusu, campion mondial MMA. De altfel Marian Rusu  este luptătorul cu cel mai rapid KO dintre toți luptătorii  MMA, având 11 victorii în palmares.

Prima ediție a galei Kombat London s-a desfășurat în urmă cu mai bine de trei luni și a fost un real succes având un impact apreciat nu doar în rândul fanilor MMA, ci al întregii comunități din Londra.