Românii îşi fac deja planuri pentru vacanţa de Anul Nou. Oferte Revelion 2014, în străinătate

Nici nu au apucat să scoată pozele din vacanţa de vară că românii au început să rezerve pachete turistice pentru petrecerea Revelionului în străinătate. Cei care fac rezervări încă de pe acum pot beneficia şi de reduceri de preţ.

27 sept. 2013, 06:09
Românii îşi fac deja planuri pentru vacanţa de Anul Nou. Oferte Revelion 2014, în străinătate

Nici nu s-au întors bine de la mare, că românii au început să îşi facă planuri pentru Revelion. Cel mai ieftin Revelion în străinătate pare să fie cel în Bulgaria, unde un sejur turistic pentru petrecerea cumpenei dintre ani costă 45 de euro pe noapte de persoană, doar cazarea.

„Au început deja înscrierile pentru Revelion. După terminarea vacanței de vară tot mai mulți turiști sunt interesați să-și achiziționeze și o vacanță de iarnă. Cele mai multe cereri sunt pentru Revelion în Praga, Paris şi pentru Bulgaria”, a spus pentru ROMÂNIATV.NET, Marius Berca, director operaţiuni Christian Tour.

Pentru a scoate un preţ final atractiv pentru pachetul turistic de Revelion, mulţi hotelieri nu mai includ în oferte cine festive, ci oferă, de cele mai multe ori, doar mic dejun, astfel încât turistul să petreacă şi să mănânce în vacanţă ce doreşte. Din acelaşi motiv, unii au înlocuit avionul cu autocarul.

„Cei care aleg Revelionul la Paris plătesc de la 385 de euro de persoană, pentru transport cu autocarul, şapte nopți de cazare cu mic dejun la hoteluri de 2-4 stele. Pachetul conţine mai multe vizite şi ghid însoțitor”, a precizat Marius Berca.

Revelion în Praga şi Bulgaria

Revelionul la Praga, potrvit agenţiei de turism interra.ro, costă 534 de euro de persoană. Pachetul turistic include transport cu avionul, patru nopţi de cazare, mic dejun, precum şi tururi şi vizite pietonale cu ghid însoţitor.

Turiștii care vor un Revelion aproape de România, pot opta pentru staţiunea Bansko, din Bulgaria. „Petrecerea Revelionului în stațiunea de schi numărul unu din Bulgaria costă de la 45 de euro de persoană pe noapte la hotel de patru stele. Preţul include doar cazare”, a spus Marius Berca.

Revelion în Spania

Există cereri şi pentru destinații mai însorite cum ar fi Coasta de Azur și Costa del Sol. „Revelionul pe Coasta de Azur are tarif de la 475 de euro de persoană pentru transport cu avionul, transferuri, şapte nopți de cazare la hotel de patru stele cu mic dejun, cină și un pahar de apă și vin la masă. De asemenea, preţul mai include o excursie opțională inclusă la Villefranche sur Mer şi asistență turistică”, a menţionat reprezentantul Christian Tour.

O altă opțiune pentru petrecerea Revelionului într-o destinație la Marea Mediterană este Costa del Sol. „Un sejur costă de la 495 de euro de persoană, pentru transport cu avionul, transferuri, şapte nopți de cazare la hotel de patru stele cu mic dejun, cină, un pahar de apă și vin la masă, o excursie opțională la Malaga şi asistență turistică”, a declarat Marius Berca.

Revelion musulman

Cei care cumpără pachetele turistice pe destinaţia Turcia pot beneficia de reduceri de preţ. La Europa Travel, Revelionul în Antalya, stațiunea Side, costă de la 507 euro de persoană. Preţul include transport cu avionul, cursă charter București-Antalya–București, transferuri, cinci nopți de cazare cu ultra all inclusive la hotel de cinci stele, precum şi asistență turistică. Tariful include reducerea de 20%, valabilă pentru rezervări efectuate până la 30.09.2013.

Există reduceri de până la 20% și pentru Revelionul în Austria. Cei care aleg cazarea în zona Salzburgerlan plătesc de la 64 de euro de persoană pe noapte la hotel de trei stele cu demipensiune. Pentru acest hotel există reducere de 10% pentru rezervări achitate integral până la 15 octombrie.

Turiștii care vor să îmbine schiul cu petrecerea Revelionului pot alege Elveția, o noapte de cazare în regiunea Berner Oberland, în perioada Revelionului, costă de la 67 de euro de persoană. Preţul include cazare cu mic dejun la hotel de patru stele. Se oferă reducere de 5% pentru rezervări achitate integral până la 30.11.2013, potrivit Europa Travel.