Românii, pasionaţi de MAŞINI DE LUX. Rămâi mască dacă vezi ce bolizi s-au cumpărat în ultimele trei luni

Colecţiile de bolizi şi pasiunea pentru sporturile cu motor ale fiilor regilor asfaltului sunt de notorietate. Prinţişorii nu se uită la bani atunci când vine vorba de maşinile de lux. De la începutul anului 2014, 38 de autoturisme premium au fost înmatriculate în România. Lamborghini, Ferarri şi Bentley sunt modele pentru care românii bogaţi au plătit milioane de dolari.

RomaniaTV.net
15 mart. 2014, 12:27

Odraslele afaceriştilor de top nu pierd nicio ocazie să-şi etaleze maşinile de lux. Alexandru Umbrărescu, spre exemplu, se laudă cu un Chevrolet şi un Porche Cayenne.

Fiind băiatul lui Dorin Umbrărescu, unul dintre renumiții regi ai asfaltului, cu o avere de 400 de milioane de euro, nu este de mirare că ţine în garaj bolizi de zeci de mii de euro.

Potrivit România TV, un alt prinţişor care îşi permite mulţi cai putere este fiul lui Costel Căşuneanu. Costeluş a făcut ravagii în 2007, când şi-a achiziţionat un Bugatty Veyron pentru 1,7 milioane de dolari! A fost, la acea vreme, cel mai scump autoturism achiziţionat în România. Nici fratele său nu s-a lăsat mai prejos. Despre Ionuţ Căşuneanu, presa a scris că a cumpăratt de-a lungul timpului maşini de lux precum Lamborghini, Mercedes, Porsche Cayenne Turbo sau Hummer H2.

Iubitorii de maşini de lux s-au grăbit, în primele luni ale lui 2014, să-şi cumpere cele mai noi modele, fără să se uite la bani. În Bucureşti, de exemplu, s-au înmatriculat un Lamborghini, trei modele de Audi şi un Ferrari, pentru care proprietarii au dat peste 600.000 de euro! Iar anul trecut, cele mai puternice maşini premium noi cumpărate au costat peste 5 milioane de euro.