Românii s-au bătut, la propriu, pe frigidere și mașini de spălat. Haos de nedescris într-un cunoscut magazin din România

Bătaie și cozi de nedescris la deschiderea unui parc de retail din Arad. Oamenii s-au înghesuit și și-au dat coate ca să ajungă să-și cumpere electrocasnicele dorite.

02 nov. 2023, 13:26
Românii s-au bătut, la propriu, pe frigidere și mașini de spălat. Haos de nedescris într-un cunoscut magazin din România

Într-un hypermarket din lanțul de magazine Carrefour din Arad a avut loc o adevărată îmbulzeală, după ce magazinul a anunțat o reducere de 50% la electrocasnice. Oamenii veniți în magazin pentru această promoție nu au mai ținut cont de haosul creat și a vrut fiecare dintre ei să pună mâna pe un frigider la jumătate de preț.

Citește și O cunoscută bancă din România a dezactivat aplicația folosită pentru plățile cu telefonul. Ce altă alternativa au clienții

Unii clienți au așteptat cu orele la coadă pentru a se asigura că apucă să ia un frigider

E un lucru des întâlnit ca atunci când un magazin oferă reduceri mari, clienții să vină într-un număr mare pentru a cumpăra orice articol cu un preț cât mai mic. Așa s-a întâmplat și într-un magazin din Arad, după ce conducerea a implementat o reducere de jumătate de preț pentru frigidere. În această perioadă a anului, românii așteaptă cu sufletul la gură reducerile masive care au loc cu ocazia Black Friday.

O clientă în vârstă, care a venit în magazin cu gândul să achizitioneze un articol la preț redus, s-a enervat în urma unei dispute apărute între ea și altă clientă, după ce aceasta din urmă dorea să cumpere același frigider. Bătrâna i-a spus celeilate cliente de câte ore era acolo: ,,Sunt aici de la ora doua, puiule…’’.

Ce mari reduceri vor veni in luna noiembrie anul acesta

Este cunoscut faptul că în perioada de Black Friday reducerile explodează în aproape fiecare magazin din România. Românii de pretutindeni, care poate de-a lungul anului nu își permit să cumpere produse mai scumpe, în această perioadă pot profita la maximum de scăderile de preț la produsele după care au tânjit tot anul.

Începând cu ora 00:00, pe data de 10 noiembrie 2023, toți clienții din România vor avea ocazia să cumpere tot ceea ce au nevoie la prețuri incredibil de mici.

Citește și Schimbări majore la programul Rabla! Marcel Ciolacu a făcut anunțul: „Vreau să introducem un nou criteriu”