Românii vânează ofertele turistice pentru Crăciun și Revelion. Care sunt cele mai căutate destinații

Românii rezervă deja pachete turistice pentru Crăciun și Revelion. Aflați pe șezlonguri la malul mării, tot mai mulți oameni se gândesc la opțiunile pe care le au pentru vacanța de iarnă.

09 iun. 2023, 18:09
Românii vânează ofertele turistice pentru Crăciun și Revelion. Care sunt cele mai căutate destinații
Românii vânează ofertele turistice pentru Crăciun și Revelion. Care sunt cele mai căutate destinații

Cu toate că suntem în plină vară, iar oamenilor se pregătesc să petreacă câteva zile pe plajă, la malul mării, un număr mare de români a început deja să caute variante pentru Crăciun și Revelion. Oamenii fac deja rezervări pentru vacanța de iarnă. De exemplu, un touroperator a înregistrat o creștere de 40% a rezervărilor pentru sărbătorile care vor avea loc peste jumătate de an.

Citește și: Sindicatul de la Metrou amenință cu greva generală. Negocieri eșuate după ce sindicatul a cerut o creștere de 33%

DAL Travel a pus la dispoziție 33 de programe pentru Crăciun și Revelion, iar înscrierile au fost deja începute. Ce este șocant este că o parte dintre ele sunt deja sold-out.

Unde vor să petreacă românii vacanța de Crăciun

Au mai rămas aproape 6 luni până la Crăciun, dar în goana după super oferte și un plan sigur românii se înghesuie deja să cumpere pachete turistice. Pentru programele puse la dispoziție a existat o creștere remarcabilă. Acest lucru demonstrează faptul că românii își doresc să se asigure că vor petrece sărbătorile de iarnă într-un mod memorabil, mai explică DAL Travel.

Cele 33 de programe propun o paletă foarte variată de activități pentru perioada de Crăciun și Revelion. Unele dintre ele cuprind circuite prin Piețele de Crăciun în orașele europene, destinații exotice și îndepărtate, croaziere, orașe cosmopolite pline de lumină și viață, precum și insule exotice. Alături de destinații europene, sunt solicitate destinații din America Centrală și de Sud, din Extremul Orient, din Orientul Apropiat, de pe continentul african, din Australia, dar și croaziere, care constituie un produs turistic ce înregistrează o creștere mare a cererii. Printre destinațiile de Revelion se numără Asia, Marea Caraibilor, Londra, Cambodgia, Costa Rica, Turcia, Iordania, etc.

Citește și: Durere mare în Biserică. Preot mort la nici 27 de ani, rugăciunile enoriaşilor nu l-au salvat