Rapid a fost eliminată din Liga Europa

Giuleştenii au pierdut şi returul cu Legia, scor 1-3, în timp ce formaţia moldoveană a învins cu 1-0 pe Sporting Lisabona.

RomaniaTV.net
03 nov. 2011, 10:13
Rapid a fost eliminată din Liga Europa

Rapid este matematic eliminată din Europa League după etapa a patra din faza grupelor. Giuleştenii au pierdut şi al doilea joc cu Legia Varşovia şi rămân cu trei puncte, pierzând orice şansă de a mai prinde primăvara europeană.

S-a ajuns în această situaţie după dubla cu Legia, din care giuleştenii n-au obţinut niciun punct. În returul din capitala Poloniei ei s-au văzut încă din minutul 25 rămaşi în zece jucători, din cauză că Dan Alexa a primit cartonaşul roşu.

La pauză s-a intrat cu 0-0 pe tabelă, dar în repriza secundă tânărul portar al Rapidului, Drăghia, a scos de trei ori mingea din plasă. Prima oară în minutul 53, la şutul lui Radovici. Speranţele giuleştenilor au renăscut în minutul 65, când Teixeira a egalat, însă după numai patru minute Radovici a profitat de o eroare a lui Drăghia. Ultimul gol al meciului a fost marcat în prelungiri. În celălalt meci al grupei C, PSV Eindhoven şi Hapoel Tel Aviv au încheiat la egalitate, 3-3.

Clasamentul grupei C: 1. PSV – 10 p; 2. Legia – 9 p; 3. Rapid – 3 p; 4. Hapoel – 1 p.

Legia Varşovia – Rapid 3-1

Din minutul 25, Rapid joacă în inferioritate numerică, după ce Dan Alexa a fost eliminat.

Radovic a deschis scorul pentru Legia, în minutul 53.

Teixeira a egalat pentru Rapid, în minutul 65.

Radovici o readuce pe Legia în avantaj, în minutul 69.

Kucharczyk a stabilit scorul final, 3-1, în prelungiri.

Clasament: 1. PSV 9 puncte, 2. Legia 6, 3. Rapid 3, 4. Hapoel 0.

Componenţa formaţiilor:

Legia Varşovia: Kuciak – Jedrejczyk, Zewlakow, Wawrzyniak, Komorowski, Borysiuk, Vrdoljak, Rybus, Radovici, Zyro, Ljuboja.

Rapid Bucureşti: Drăghia – Rui Duarte, M.Antonio, Burcă, Bozovici – Alexa, Herea, Teixeira – Cassio, Sburlea, Deac.