Romanița Iovan, alături de soacră în seara de Crăciun. Ce planuri are creatoarea de modă pentru Revelion

Romanița Iovan va sărbători Nașterea Domnului acasă la soacra ei, împreună cu Albert. Creatoarea de modă că ziua de Crăciun o va petrece în compania soacrei sale, mama lui Iulian.

18 dec. 2023, 21:06
Romanița Iovan, alături de soacră în seara de Crăciun. Ce planuri are creatoarea de modă pentru Revelion

Romanița Iovan și fiul ei, Albert, și-au făcut apariția la Gala Elle, acolo unde au fost întrebați de jurnaliști ce planuri au pentru sărbătorile mult așteptate. Creatoarea de modă a mărturisit că anul acesta va face Crăciunul la țară, la casa soacrei ei.

Citește și Suma uriaşă plătită de Romaniţa Iovan pentru şcoala fiului ei, Albert. Numai pentru creşă a plătit 15.000 de euro

Cât despre Revelion, creatoarea de modă încă nu are vreun plan.

Romanița Iovan a avut o apariție de zile mari la Gala Elle, eveniment care s-a desfășurat la Palatul Parlamentului din București. Creatoarea de modă a venit la braț cu fiul ei, Albert.

Vedeta nu a împodobit încă bradul, pentru că îl va face în seara de Crăciun.

Sărbătoarea Nașterii Domnului o va găsi la soacra sa, la țară, iar de Revelion încă nu a decis ce va face.

„În seara de Crăciun vom împodobi bradul și apoi, pe data de 25 Decembrie vom merge la mama lui Iulian, la țară. De Revelion nu ne-am hotărât, încă”, a declarat Romanița Iovan, pentru viva.ro.

Nu mulți știu că Romanița Iovan are o relație de mai bine de 14 ani cu Iulian Gogan, un avocat mai tânăr cu aproximativ 11 ani decât ea.

Iulian Gogan este de meserie avocat și are și el un copil dintr-o relație anterioară. Romanița Iovan este convinsă că întâlnirea lor nu a fost deloc întâmplătoare.

După ce s-au cunoscut, au devenit prieteni și, în cele din urmă, au devenit și iubiți.

Câți ani are Albert, fiul Romaniței Iovan

Romanița Iovan a spus și că acum ceva timp cum a decis fiul ei, Albert, să-și lanseze propriul brand vestimentar, la 17 ani.

Pasionat de sporturile extreme, de automobilism, Albert, fiul creatoarei de modă, o încântă pe mama lui cu diferite lucruri.

Tânărul a împlinit 17 ani pe 3 octombrie, iar, la doar o lună distanță, și-a lansat propria linie vestimentară, pentru că a vrut să se îmbrace haine diferite care să îl reprezinte.

Te-ar putea interesa și Romanița Iovan nu-l mai ajută pe Irinel Columbeanu: „Mi-a plătit chiria la apartament, dar acum nu o mai face”

„Și pentru mine a fost o mare surpriză. Pentru că, timp de un an de zile, a creat și a făcut o organizare, cum să fie site-ul, campania, cine o să pozeze pentru prima lui colecție, cum o să fie următoarea colecție…

Și lucrurile acestea s-au materializat la un moment dat… Eu nu am intervenit cu nimic. În afară de faptul că îi fac contabilitatea primară și îl sprijin dacă are nevoie de partea de frunizori”, a mai declarat creatoarea de modă.