Suma uriaşă plătită de Romaniţa Iovan pentru şcoala fiului ei, Albert. Numai pentru creşă a plătit 15.000 de euro

Romanița Iovan este focusată total pe educația lui Albert, fiul pe care îl are din mariajul cu Adrian Iovan, pilotul mort într-un accident aviatic din Munții Apuseni în anul 2014. Adolescentul învață la o școală privată din București.

09 nov. 2023, 22:47
Suma uriaşă plătită de Romaniţa Iovan pentru şcoala fiului ei, Albert. Numai pentru creşă a plătit 15.000 de euro

Suma uriaşă plătită de Romaniţa Iovan pentru şcoala fiului ei, Albert. Creatoarea de modă susţine că nu și-a ajutat niciodată copilul la teme și acesta nu a făcut niciodată meditații. Albert Iovan învață la British School și știe ce eforturi face mama sa pentru a-l ține la această școală, care nu este deloc una accesibilă. „Nu am făcut meditații niciodată, dar știu că școala mea costă 25.000 de euro pe an”, a spus Albert Iovan pentru Playtech.

Citeşte şi: Romanița Iovan nu-l mai ajută pe Irinel Columbeanu: „Mi-a plătit chiria la apartament, dar acum nu o mai face”

Romanița Iovan crede că va ajunge la 500.000 de euro cu totalul cheltuielilor pentru educația fiului ei. „El e la British School, investiția în educație e cea mai importantă, contează că e acolo, cum îl educă și etc. E la British School de 13 ani. Am început cu 15.000 la creșă. Jumătate de milion îl costă școală lui în total, investiția în educație este cea mai importantă, nu mașină, nu casă. Eu nu am făcut niciodată lecții cu el, nici când era mic, nici când era mai mare”, a spus Romanița Iovan.

Citeşte şi: Romanița Iovan, dezvăluiri despre relația cu iubitul ei: „Pot fi influențe negative”. Iulian Gogan ste mai mic cu 12 ani decât ea

„Contează educația, contează foarte mult să vorbești cu copilul, să-i explici ce este bine și ce nu este. Albert nu a văzut în casă să fumez, să beau alcool sau alte instrumente care dau o stare de bine. La mine starea de bine este dacă ascult o muzică, dacă dansez în mijlocul covorului. Sau fac sport și mă uit la un film. Apropo de educație, Albert spune bună ziua și unui om de pe stradă care mătură. Dacă s-a întâlnit cu o fată, s-a dus și i-a cumpărat un buchet de flori înainte. Important este să petreci timp cu copilul tău. Asta s-a întâmplat și se întâmplă în continuare în cazul nostru. M-am ocupat de Albert, am petrecut timp cu el. La mine nu a fost situația să mă duc la muncă și să mă întorc când copilul dormea. Am serviciul în aceeași locație în care am și locuința. Oricum ar fi fost, eu mi-am creat toate condițiile astea, pentru a fi apropiată de copilul meu. Controlul asupra copilului trebuie să fie în sensul bun. Dacă se întâmplă ceva rău, eu trebuie să fiu prima persoană pe care o sună”, a mai spus Romanița Iovan.

„Mă uit la mama cum m-a crescut ea pe mine. Eu nu stau să mă gândesc să nu fac diverse chestii, doar că așa zice mama”, a spus şi Albert Iovan.