Romaniţa Iovan, declaraţie SFÂŞIETOARE la parastasul de 1 an al lui Adrian Iovan

Pe 20 ianuarie se va împlini un an de la tragedia din Munţii Apuseni. Cum rânduiala ortodoxă spune că parastasul de un an este unul dintre cele mai importante, Romaniţa Iovan s-a conformat şi a respectat în tocmai obiceiurile pentru pomenirea de un an a fostului soţ, Adrian Iovan, cel care pilota avionul prăbuşit în timp ce transporta o echipă de medici de la Bucureşti la Oradea, pentru o prelevare de organe. Parastasul va avea loc sâmbătă, 17 ianuarie, doar că de această dată creatoarea de modă a hotărât ca la parastas să fie prezent şi fiul ei, Albert.

RomaniaTV.net
16 ian. 2015, 13:19

Ca de fiecare dată, Romaniţa Iovan a fost cea care s-a ocupat de pregătirile pentru parastasul fostului soţ, Adrian Iovan. Cum parastasul a avut loc în Apuseni, Romaniţa şi cei aporpiaţi lui Iovan s-au deplasat la locul tragediei.

Romaniţa Iovan, REACŢIE TERIBILĂ după tragedia aviatică de pe Lacul Siutghiol

Printre cei prezenţi a fost şi fiul regretatului pilot Adrian Iovan, Albert, care a fost extrem de emoţionat. După terminarea slujbei Romaniţa a răspuns şi la câteva întrebări de ale jurnaliştilor.

„Îmi doresc să îi păstrez amintirea toată viaţa, iar prin această pomenire a lui, non-stop, putem spune că nu a murit. Ne vom duce de câte ori vom simţi nevoia acolo, în Apuseni, unde avionul a aterizat forţat, unde el şi-a dat ultima suflare în speranţa să îi salveze pe cei din avion şi, la fel, în speranţa că el va fi salvat”, a declarat Romaniţa Iovan pentru ziarulring.ro.

Citeşte şi  Începe lupta în justiţie între Romaniţa şi iubita lui Adrian Iovan. Miza este o vilă din Otopeni