Romanița Iovan, detalii necunoscute despre relația de 14 ani cu iubitul ei, Iulian: „Nu știa cine sunt. Mi-a plăcut echilibrul și calmul lui” VIDEO

Romanița Iovan trăiește o frumoasă poveste de iubire de mai bine de 14 ani, cu avocatul Iulian Gogan. Ei au povestit la "Teo Show!" cum s-au întâlnit de fapt și care sunt calitățile care i-au atras unul la celălalt.

22 dec. 2021, 22:50
Romanița Iovan, detalii necunoscute despre relația de 14 ani cu iubitul ei, Iulian: „Nu știa cine sunt. Mi-a plăcut echilibrul și calmul lui” VIDEO

Romanița Iovan și Iulian Gogan formează un cuplu de mai bine de 14 ani când destinul i-a adus împreună, într-un moment în care nu se așteptau câtuși de puțin să găsească un suflet pereche.

Romanița Iovan a dezvăluit în cadrul emisiunii „Teo Show!” că l-a întâlnit pe avocatul mai tânăr decât ea cu 11 ani, prin intermediul unei cunoștințe comune. La acel moment designerul Romanița Iovan voia să dea în judecată o publicație din cauza anumitor informații intrusive apărute despre ea în mass-media. Vedeta a mărturisit că avocatul Iulian Gogan a ajutat-o să-și regăsească echilibrul și că îi poartă un respect enorm din punct de vedere profesional.

Romanița Iovan, mărturisiri în lacrimi despre moartea soțului ei. Adevărul zguduitor la șapte ani de la tragedie: „Am fost indusă în eroare. A murit cu zile”

,,Ne-a făcut cunoștință o prietenă comună. Eu aveam nevoie de un avocat, care să mă sprijine în a da în judecată o publicație. Așa ne-am cunoscut, atunci a fost prima noastră întâlnire, când Iulian nu știa cine sunt. Am zis și acum 14 ani, o zic și acum, că Iulian este cel mai bun avocat din România. Noi lucrăm foarte mult pe profesional. Este cel care mă sfătuiește din punct de vedere juridic. Mi-a plăcut echilibrul lui și calmul, eu din fire sunt foarte agitată și impulsivă. Nu mi-am programat lucrul ăsta. Dacă va veni momentul ăla când nu o să mă mai iubească sau eu nu o să-l mai iubesc pe el, o să-i spun. Rămânem prieteni toată viața, dar nu mai suntem împreună”, a mărturisit creatoarea de modă într-un interviu.

Avocatul Iulian Gogan a mărturisit că nu știa faptul că Romanița Iovan este o persoană publică. Partenerul Romaniței a declarat că relația dintre ei a început într-o manieră firească, fără ca niciunul dintre ei să aibă așteptări unul de la celălalt.

Romanița Iovan, din nou în fața magistraţilor, la șase ani de la tragedia din Apuseni

,,Chiar nu o cunoșteam, dacă mă întâlneam cu ea pe stradă, la momentul respectiv. După nume știam, însă nu reușisem să îi rețin figura, încât să o recunosc pe stradă. Noi am început o relație, fără să ne propunem asta. Nu am avut așteptări niciunul de la celălalt, nici măcar nu am crezut într-o relație îndelungată, pur și simplu, lucrurile au venit de la sine”, a mărturisit Iulian Gogan, iubitul vedetei.