Romanița Iovan, din nou în fața magistraţilor, la șase ani de la tragedia din Apuseni

Au trecut șase ani de la tragedia din Apuseni, în care un avion de mici dimensiuni se prăbușea în munți. Au murit atunci pilotul Adrian Iovan și studenta Aura Ion. Pentru creatoarea de modă Romanița Iovan, moartea fostului soț a fost o tragedie. În ultima vreme, Romanița Iovan se confruntă cu o altă problemă, pentru care este nevoită să se prezinte în instanță, informează playtech.ro

RomaniaTV.net
24 ian. 2020, 14:05
Romanița Iovan, din nou în fața magistraţilor, la șase ani de la tragedia din Apuseni

Motivul pentru care creatoarea de modă Romanița Iovan trebuie să se prezinte în instanță ține de o afacere păguboasă. Ea trebuie să vină în fața judecătorilor, după ce ani întregi s-a luptat pentru drepturile fiului ei, Albert, care avea doar șase ani atunci când pilotul Adrian Iovan își pierdea viața în Apuseni.

Creatoarea de modă a primit acum o nouă ovitură, din partea Fiscului. Recent a fost cerută tragerea la răspunderea a Romaniței și a fratelui său, în calitate de administratori ai unei firme. Afacerea intrase în faliment, pentru că înregistrase datorii foarte mari. S-a invocat un articol de lege prin care datoriile firmei ar putea fi suportate de către administratori, pentru a recupera paguba. Dacă vor fi constatate nereguli, magistrații ar putea decide blocarea conturilor Romaniței și fratelui ei. Totodată, dacă au contribuit la băgarea firmei în insolvență, cei doi s-ar putea trezi că sunt datori vânduți statului, până la recuperarea datorie

Iată ce spune Deciyia Tribunalului București de radiere a firmei deținută de Romanița Iovan și fratele ei: „Aprobă raportul final al lichidatorului judiciar publicat în BPI nr. 613/11.01.2019. În baza art.175 alin 2 din Legea nr.85/2014 privind procedurile de prevenire a insolvenţei şi de insolvenţă, închide procedura insolvenţei împotriva debitorului Informas CIS SRL. Dispune radierea societăţii debitoare Informas CIS SRL din Registrul Comerţului. În baza art. 179 din Legea nr.85/2014, sentinţa de închidere a procedurii va fi notificată Direcţiei Generale a Finanţelor Publice Bucureşti şi Oficiului Registrului Comerţului Bucureşti de pe lângă Tribunalul Bucureşti, pentru efectuarea menţiunii”.

Citește șiArgentin Todea, eroul din Apuseni, primele imagini din Marea Britanie: „Mi-am luat toată familia, nu mai e nimeni acolo”