Romanița Iovan, dezamăgită la zece ani de la moartea lui Adrian Iovan, în accidentul din Apuseni. ”Niciodată nu a fost vreun coleg, niciodată nu a venit nimeni. În fiecare zi aș aprinde o lumânare în locul lor”

Romanița Iovan a părut revoltată la 10 ani de la moartea lui Adrian Iovan, pilotul care a sfârșit tragic în urma unui accident în Apuseni. În fiecare an, Romanița și fiul ei, Albert, comemorează memoria pilotului Adrian Iovan. Totuși, după spusele creatoarei de modă, ar fi trebuit să existe mult mai multe persoane care să îi țină amintirea veșnică fostului ei soț.

15 ian. 2024, 19:46

Pentru Romanița Iovan și fiul ei, Albert, urmează un moment foarte special, pentru că peste doar câteva zile, pe 20 ianuarie, se împlinesc 10 ani de moartea pilotului Adrian Iovan, în tragicul accident din Munții Apuseni.

Citește și Suma uriaşă plătită de Romaniţa Iovan pentru şcoala fiului ei, Albert. Numai pentru creşă a plătit 15.000 de euro

Romanița și băiatul din mariajul cu Adrian Iovan, Albert, îl vor omagia pe pilot, printr-o călătorie în Munții Apuseni.

Vedeta și adolescentul vor merge împreună cu un grup de 20 persoane format din persoane apropiate și localnici.

Romanița Iovan și fiul ei, Albert, îl vor omagia pe pilotul Adrian Iovan , printr-o călătorie în Munții Apuseni pentru a comemora 10 ani de la tragicul accident de aviație.

”În fiecare zi aș aprinde o lumânare în locul lor”

Creatoarea de modă a dezvăluit că la fața locului nu a fost prezent vreun fost coleg de-al pilotului și nimeni dintre supraviețuitorii avionului care s-as prăbușit.

„Plecăm pe 19, de data asta 20 ianuarie cade chiar sâmbătă. În primul an, am fost de două ori, la 40 de zile și la șase luni. Pe noi nu ne interesează că sunt reguli bisericești, când se fac parastasuri. Noi vom continua să-l comemorăm până vom merge în baston sau cu avionul, când vom fi în vârstă.

Eu ies la minus 3, 5 grade, în maieu, să duc gunoiul, în curte. Și chiar dacă mi-e frig, mă gândesc la Adrian, cum a stat el două ore și a așteptat să vină cine nu a mai venit.

Noi mergem pe jos până acolo, nu contează dacă zăpada e de doi metri. Chiar ne bucurăm dacă e zăpadă. Și acum însă ne așteptăm la același lucru, să iasă soarele, așa cum s-a întâmplat de fiecare dată.

Citește și Romanița Iovan nu-l mai ajută pe Irinel Columbeanu: „Mi-a plătit chiria la apartament, dar acum nu o mai face”

Dar indiferent cum va fi, noi suntem acolo. Un grup compact, din București venim vreo 20. Niciodată nu a fost vreun coleg. Niciodată nu a venit nimeni din avionul pe care Adrian l-a pilotat. În fiecare zi aș aprinde o lumânare în locul lor”, a spus Romanița Iovan pentru Cancan.ro.