Romanița Iovan, dezvăluiri despre relația cu iubitul ei: „Pot fi influențe negative”. Iulian Gogan ste mai mic cu 12 ani decât ea

Romanița Iovan, dezvăluiri despre relația cu iubitul ei, Iulian Gogan. Cei doi formează un cuplu de mai bine de 15 ani, drept dovadă că diferența de vârstă de 12 ani nu a fost un impediment. Invitată în podcastul „Te Ascult”, găzduit de Ilinca Vandici, creatoarea de modă a vorbit despre povestea de dragoste pe care o trăiește cu avocatul mai tânăr.

12 sept. 2023, 09:43
Romanița Iovan, dezvăluiri despre relația cu iubitul ei: „Pot fi influențe negative”. Iulian Gogan ste mai mic cu 12 ani decât ea
Romanița Iovan, dezvăluiri despre relația cu iubitul ei

Romanița Iovan, dezvăluiri despre relația cu iubitul ei. Designerul mărturisește faptul că are în jurul ei numai oameni tineri, fiul ei, Albert, în vârstă de 16 ani, partenerul de viață, care este mai mic cu 12 ani decât ea și mulți prieteni, iar asta o ajută să trăiască într-un spirit plin de viață.

Citește și: Romanița Iovan, gusturi de Coco Chanel în materie de mobilier. Obiectul special pe care îl are în casă: „Este o copie fidelă a patului în care a dormit”

Romanița Iovan, dezvăluiri despre relația cu iubitul ei

„Apropo de energia tânără din jurul meu, e și pentru că e Albert împreună cu prietenii lui la vârsta adolescenței, e și Iulian, care e mai mic decât mine, nu zic mai tânăr. Nu zic mai tânăr, și eu sunt la fel de tânără. E mai mic decât mine ca vârstă cu 12 ani. Are și el foarte mulți prieteni. Sunt înconjurată și de prietenii lui de vârsta lui. Are și prieteni de vârsta mea dinainte să-l cunosc. Când te înconjori de oameni care au un vibe tânăr și pozitiv nu ai cum să nu mergi mai departe cu zâmbetul pe buzeÎntr-adevăr, cred că pot fi influențe negative dacă această diferență este mult prea mare. Mult prea mare înseamnă încă o generație, ceea ce cred că contează. Cred, n-am trăit ca să pot să justific prin experiența proprie

”, a declarat Romanița Iovan.

Creatoarea de modă a precizat și că, atunci când femeia este cea mult mai tânără din relație, acest lucru este privit ca o normalitate, în timp ce relațiile în care femeia este mai mare sunt considerate mai complicate, lucru pe care spune că nu l-a înțeles niciodată.

„Noi românii avem această predilecție, calitate extraordinară, de a discuta despre una despre alta, despre unii despre alții. Persoanele care sunt pasionate, guralive și interesate de ce fac alții înseamnă că nu au preocupări. Într-un fel ajunge să-mi pară rău de aceste persoane”, a mai declarat Romanița Iovan, în podcastul „Te Ascult”.