Romaniţa Iovan, imaginea care a făcut furori FOTO

La cei 51 de ani ai săi, Romaniţa Iovan are un corp de invidiat. Creatoarea arată ca o puştoaică, trasă prin inel.

01 ian. 2016, 14:09

Pe măsură ce avansează în vârstă, Romaniţa Iovan arată din ce în ce mai bine, scrie click.ro. Recent, ea a postat pe pagina sa de Facebook o imagine ce i-a făcut pe mulţi prieteni virtuali să o laude pentru corpul ei de fotomodel.

Citeste si Romaniţa Iovan a renunţat la păr pentru a ajuta bolnavii de cancer. Întregul moment a fost filmat VIDEO

Are o siluetă de viespe

Cu o siluetă demnă de un manechin profesionist, creatoarea a făcut abstracţie de zăpadă şi de frig, şi şi-a dat haina jos, lăsându-se fotografiată într-o fustiţă şi o bluză mulată pe corp.

Cine este Romanița Iovan

Înainte 1989, Romaniţa a debutat ca fotomodel. După revoluţia din 1989, Romanita şi-a început relaţia cu Irinel Columbeanu. Acesta a sprijinit-o financiar şi astfel ea a reuşit să-şi deschidă propria casa de modă. După 8 ani, aceasta a pus punct relaţiei cu Irinel Columbeanu şi a început o frumoasă poveste de dragoste cu pilotul Andrei Iovan. Cei doi s-au căsătorit în 2003 şi au avut împreună un băieţel, pe nume Albert. Romaniţa şi Adrian au divorţat, însă, în 2005, după un incident neplăcut: Bogdan Iancu a intrat în toiul nopţii în vila lor şi a murit după ce pilotul l-a împuşcat. În februarie 2014, Adrian Iovan a decedat în mod tragic, când avionul pe care îl pilota s-a prăbuşit în munţii Apuseni.