Sute de mesaje pe Facebook pentru românul care a fost gardă de corp pentru Angelina Jolie. A murit în accident

Garda de corp a celebrei actrițe Angelina Jolie a murit într-un groaznic accident în Constanța. Pe pagina sa de Facebook au început să curgă mesaje de condoleanţe.

08 apr. 2017, 06:36
Sute de mesaje pe Facebook pentru românul care a fost gardă de corp pentru Angelina Jolie. A murit în accident

Cătălin Dan Gemănar, un fost SPP-ist și bodyguard al lui Gino Iorgulescu și a celebrei actrițe Angelina Jolie, și-a pierdut viața într-un groaznic accident petrecut în această noapte în Constanța.

Cătălin Gemănar, angajat ca director tehnic în cadrul Ligii Profesioniste de Fotbal, a condus, în această noapte, un autoturism marca Audi Q7, înmatriculat în București, ce aparține LPF, iar la o trecere la nivel cu calea ferată situată între localitățile Tariverde și Mihai Viteazu, a intrat în plin într-un tren.

Impactul a fost atât de puternic încât mașina condusă de Gemănar a fost distrusă, iar bărbatul a sfârșit tăiat în două, potrivit reporterntv.ro.

Pe pagina personală de Facebook, Cătălin Dan Gemănar a postat numeroase poze din misiuni efectuat în străinătate, alături de celebra actriță Angelina Jolie.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea”, accidentul s-a produs la o trecere la nivel cu calea ferată situată între localitățile constănțene Tariverde și Mihai Viteazu, potrivit telegrafonline.ro.

Cătălin Gemănar, angajat ca director tehnic în cadrul Ligii Profesioniste de Fotbal, a condus, în noaptea de vineri spre sâmbătă, un autoturism Audi Q7, înmatriculat în București, ce aparținea LPF, iar la o trecere la nivel cu calea ferată situată între localitățile Tariverde și Mihai Viteazu, a intrat în plin într-un tren.

În urma impactului, bărbatul a decedat, fiind tăiat de tren în două. 

La locul accidentului s-au deplasat mai multe autospeciale ale Ambulanței, SMURD, Poliției, dar și un echipaj de la Descarcerare.

Din nefericire, medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l salva pe bărbatul aflat în autoturism.