Românul care a provocat accidentul grav din Grecia, la închisoare

Şoferul de tir care, duminică, a provocat tragicul accident rutier de pe o autostradă din Grecia, în care au fost implicate 35 de maşini şi s-a soldat cu cinci morţi şi zeci de răniţi, a ajuns la închisoare, urmând să fie judecat.

RomaniaTV.net
10 oct. 2014, 13:32

Bărbatul în vârstă de 39 de ani le-a spus autorităţilor că frânele maşinii pe care o conducea au cedat, iar vehicolul încărcat cu 19 tone de struguri nu a mai putut fi stăpânit şi s-a oprit în maşinile care circulau regulamentar pe autostrada din nordul oraşului Veria.

În urma tragediei pe care a provocat-o, bărbatul a fost băgat la închisoare de către autorităţile greceşti şi ar putea rămâne acolo cel puţin nouă luni, cât va dura procesul.

VEZI şi Imagini TERIFIANTE de la ACCIDENTUL DIN GRECIA, provocat de un şofer român. FOTO şi VIDEO

Avocatul românului, Dimitris Gidoyiannos, spune că acesta va face recurs la decizia magistraţilor. Şoferul român de TIR, în vârstă de 39 de ani, este acuzat că a pierdut controlul vehiculului pe autostrada Egnatia, între oraşele Veria şi Salonic, lovind peste 30 de maşini staţionate din cauza unor lucrări pe carosabil. Patru persoane au murit în coliziunile multiple care au avut loc, iar a cincea a decedat ulterior la un spital în Salonic. Aproximativ 30 de persoane au fost rănite în accident, inclusiv doi copii, care se aflau în stare critică luni.

ACCIDENT GRECIA. DEZVĂLUIRI despre românul care a provocat TRAGEDIA RUTIERĂ