Moldoveanul care face senzaţie pe reţelele de socializare. Peste un milion de oameni îl urmăresc pe Facebook

BBC News prezintă un material amplu despre Eugeniu Croitoru, moldoveanul din spatele ilustrațiilor ”Be Like Bill”, care au fost concepute pentru a arăta ”modul corect” în care ar trebui abordate anumite situaţii.

RomaniaTV.net
19 ian. 2016, 15:47

Pagina de Facebook ”Be like Bill” are peste 1,3 milioane de like-uri, scrie Unimedia.Întrebat de BBC dacă se aseamnă cu Bill, Eugeniu Croitoru a răspuns: ”Nu, Bill este mult mai bun decât mine”. ”Bill poate fi oricine, este inteligent, cu bun simţ şi nu face lucruri enervante”, a mai spus românul.

Eugeniu Croitoru locuieşte în Milano. Deocamdată, nu face niciun ban din acest concept.

Din spusele lui, Eugen nu face bani, încă, pe baza acestui proiect. Ideea acestuia este una simplă: „Bill poate fi oricine dintre noi, cineva care este inteligent, are bunul simț și nu face lucruri enervante. Veți vedea că Bill poate fi cineva care face glume pe seama sa și, ocazional, pe seama altora”, spune Eugen în cadrul interviului. 

Bill este politicos și nu îți va spune ce să faci. În schimb el vine cu exemple alternative, mesajul cărora sunt clare și de cele mai dese ori amuzante.