Românul care şi-a ucis doi copii şi părinţii într-un accident rutier în Italia, pus în libertate

Un şofer român în vârstă de 30 de ani, care şi-a pierdut doi copii şi părinţii în urma unui accident produs, pe 5 iunie, în Italia, a primit permisiunea de a venit în România, pentru a-şi îngropa familia, după care s-a întors în Italia.

RomaniaTV.net
22 iun. 2020, 15:17
Românul care şi-a ucis doi copii şi părinţii într-un accident rutier în Italia, pus în libertate

Potrivit corrierediarezzo.corr.it, Tribunalul din Florența a decis că nu există niciun pericol ca șoferul român să fugă, astfel că i s-a revocat decizia de arest la domiciliu. Emil Ciurar a venit în România, la începutul săptămânii, pentru a participa la înmormântarea copiilor şi părinţilor, după care s-a întors la Napoli.

Citeşte şi: Accident TRAGIC în Italia. Patru ROMÂNI au murit. Printre victime sunt şi doi copii

Avocatul acestuia a anunțat că judecătorii au aprobat cererea de revocare a arestului la domiciliu, el urmând să fie judecat în libertate. Românul a susținut, în fața judecătorilor, că nu se va sustrage urmăririi penale. De asemenea, românul este liber să stea în Italia sau să se întoarcă în România, scrie sursa citată.

Românul s-a aflat la volanul autoturismului implicat într-un tragic accident, la Roma, în care și-au pierdut viața doi dintre copiii lui, dar și părinții. El conducea de 30 de ore în momentul impactului și a recunoscut în fața anchetatorilor că a închis ochii pentru câteva secunde înainte de accident.

„Nu mai puteam să-mi țin ochii deschiși, eram mort de oboseală”, ar fi declarat Emil Ciurar.

Potrivit anchetatorilor, un alt șofer a povestit că a văzut mașina românului circulând în zig-zag cu câțiva kilometri înainte de locul unde s-a produs tragedia.

Impactul a fost surprins de camerele se supraveghere din zonă și se vede cum mașina iese de pe banda întâi, intră pe banda de urgență și lovește un camion oprit. Apoi a ricoșat și a lovit un alt autoturism înmatriculat în Italia. Accidentul a avut loc pe autostrada A1, între Arezzo şi Monte San Savino.

În mașină se aflau opt români, patru copii, însoțiți de părinți şi de bunicii din partea tatălui. O fetiță de 2 ani și un băiat de 10 ani, dar și bunicii lor, au murit în accident. Atât soția și al treilea copil, cât și fratele lui sunt la spital. Femeia este în stare gravă, potrivit presei italiene.


loading...
Partenerii noștri