Românul, cel mai inventiv! Cenuşă de la Notre-Dame, de vânzare pe internet: „Nu bate, nu troncăne, recent adusă din Franţa”

Un anunţ incredibil a apărut recent pe un site de anunţuri, unde un român din Galaţi a scos la vânzare "cenuşă de la Notre-Dame". Anunţul a devenit în scurt timp viral şi a scandalizat internetul. În timp ce unii spun că este vorba de o glumă, alţii vorbesc despre cum există oameni care încearcă să profite de tragedia din Franţa.

RomaniaTV.net
18 apr. 2019, 08:33

Cenușă de la Notre-Dame, de vânzare pe un site de anunțuri.

INCENDIU NOTRE DAME! Premierul Franţei, ultimul anunţ despre reconstrucția bisericii! 

„Nu bate, nu troncăne, recent adusă din Franța”, este numele anunţului postat pe un site de vânzări de un bărbat din Galaţi.

Acesta a postat un anunț în care spune că vinde cenuşă de la catedrală. Pentru a-şi promova produsul, românul s-a folosit de tertipurile vânzătorului auto. Astfel cenuşa e descrisă ca fiind în stare bună, nu bate, nu troncăne şi este recent adusă din Franța.

„Vând cenușa de la catedrala Notre-Dame în stare bună de funcționare, nu bate, nu troncăne, recent adusă din Franța”, a scris bărbatul în anunțul de vânzare, potrivit Antena3.ro.

În cursul zilei de luni, celebra Catedrală Notre Dame din Paris a fost cuprinsă de un puternic incendiu și toată lumea a privit, pe viu sau la știri, cum arde una dintre cele mai frumoase capodopere în materie de arhitectură din toate timpurile.

Un joc video ar putea ajuta la reconstrucţia detaliilor Catedralei Notre-Dame: Assassin’s Creed Unity VIDEO