Românul condamnat la moarte în Malaezia, vizitat de tată

Românul condamnat la moarte în Malaezia pentru trafic de droguri va fi vizitat de tatăl său. Dumitru Gologan a primit o donaţie din Germania pentru biletele de avion şi vrea să meargă să-şi viziteze fiul.

18 mai 2015, 07:20
Românul condamnat la moarte în Malaezia, vizitat de tată

Saptamana trecuta, tatal tanarului condamnat la moarte in Malaezia pentru trafic de droguri era in culmea fericirii, pentru ca o doamna din Germania s-a oferit sa ii cumpere biletul de avion pentru a putea merge sa isi vada copilul. Insa, planurile au fost date peste cap de un telefon venit din partea lui Ionut Gologan, care se teme ca ar putea fi ucis in inchisoare in orice clipa.

Nu stiu exact cand voi pleca la baiatul meu pentru ca am vorbit miercuri cu el si mi-a spus ca a fost mutat la alta inchisoare si este in carantina timp de 20 sau 24 de zile. As fi vrut sa ajung la Ionut de ziua lui, care este pe 28 mai, dar nu cred ca mai pot pleca pana nu se termina aceasta carantina. Nu stiu ce sa fac!?!… Voi merge acolo, dar nu stiu cand. Baiatul meu mi-a zis: «Tata, nu veni acum ca nu poti sa ma vizitezi!». Iar eu cum sa ma duc acolo si sa stau sa astept cand nu am bani de mancare, de cazare pentru atata timp?!… Exista o doamna din Germania care mi-a promis la Maruta in emisiune ca-mi plateste deplasarea si cazarea, dar mai mult eu nu am de unde. Era cel mai bine sa ajung de ziua lui, dar daca s-a ivit problema asta, eu ce pot sa fac?! Intr-adevar, mi-a spus Ionut ca aici unde l-au mutat va avea mancare mai buna si ca are voie la televizor doua-trei ore pe zi. El nu a vrut sa mai fie mutat, dar pentru ca a facut aceasta solicitare acum un an si acum i s-a aprobat, nu a mai avut incotro. Dar acum, cand m-a sunat, mi-a spus: «Tata, m-au mutat in ultima inchisoare. E inchisoarea mortii. De acolo se omoara oameni, de acolo ii duce la moarte, la executie», a declarat tatal tanarului, pentru ziarul Ring.

Ionut a vrut sa refuze mutarea in acesta inchisoare, dar nu i s-a mai permis. El imi zisese la telefon: «Tata, nu vreau sa ma mai mut. Mai stau aici, in aceasta inchisoare, o jumatate de an, un an pana ma aduceti in tara, dar nu vreau sa ma mut acolo, pentru ca de acolo se omoara oameni». E puscaria dinaintea executiei. Ii ia de acolo pe condamnati fara sa se stie unde ii duce. Baiatul mi-a mai zis: «Tata, cum am auzit si eu, de acolo te iau si nu stii daca te mai intorci in celula». Of, nu stiu ce sa mai zic. Poate mi-o ajuta Dumnezeu sa nu-mi omoare baiatul si sa-l aduc in tara„, a mai povestit barbatul.


loading...