Românul condamnat pentru TRAFIC de DROGURI în MALAEZIA nu mai are nicio şansă de scăpare. Când va fi SPÂNZURAT

Ionuţ Alexandru Gologan, românul de 23 de ani condamnat la moarte în Malaezia nu mai are nicio şansă să scape de condamnarea la moarte. Bărbatul s-a prezentat în 16 februarie în faţă judecătorilor la recursul intentat de Ambasada României în Malaezia, însă nu a avut practic nici o şansă, doarece avocatul Datuk Sivananthan, angajat pentru a-l apara, nu s-a prezentat la proces.

03 mart. 2015, 09:08

Deoarece nu cunoaşte limba şi nu are un avocat de partea lui, sentinţa a fost nemiloasă. Astfel, el va fi executat în luna august a acestui an. Ulterior, sentinţa a fost scrisă într-un tabel afişat la intrarea în tribunal, în care se specifică şi modul în care condamnatul va fi ucis: prin spânzurare, potrivit Spy News.

Citeşte şi Ultimele cuvinte ale românului condamnat la moarte în Malaezia

Ionuţ Gologan a trimis această scrisoare în decembrie, însă a ajuns în ţară abia în luna februarie.

Îmi pare rău că v-am lăsat. Ajung să mă plictisesc pentru că trece timpul. Sper că sunteţi bine. Îmi este foarte dor de voi şi vă urez un an nou cu bine şi cu sănătate, a scris Ionuţ în ultima scrisoare trimisă acasă.

Ionuţ Alexandru Gologan a fost condamnat la moarte în septembrie 2013, după ce pe 26 iunie 2012 el a fost capturat pe aeroportul din Kuala Lumpur având asupra lui un kilogram şi jumătate de metamfetamină. Anterior, Ionuţ lucrase că şofer în Germania, unde a şi fost racolat de o grupare de traficanţi. Gologan este din localitatea Telega, judeţul Prahova, şi provine dintr-o familie dezbinată. El a fost părăsit de mama când avea doar un an şi a fost crescut de bunica. Tatăl băiatului a crezut până în ultimul moment că situaţia fiului sau se va rezolva într-un fel sau altul, iar vestea că s-a stabilit deja dată execuţiei l-a demolat. Cea mai mare dorinţa a lui este acum de a-şi mai vedea o dată băiatul, însă situaţia financiară precară îl împiedică să meargă până la Kuala Lumpur.

Citeşte şi ULTIMUL MENIU: Ce mănâncă singura femeie condamnată la moarte în SUA