Românul cu cel mai mare salariu de la stat şi-a părăsit nevasta pentru consilieră

Românul cu cel mai mare salariu de la stat are probleme în dragoste. Viaţa lui Daniel Tudor a fost dată peste cap de consiliera lui, potrivit cancan.ro. Daniel Tudor este căsătorit cu Doina Tudor, senator de Buzău, dar a părăsit căminul conjugal după ce a început o relaţie cu consiliera sa, Ramona Gunata.

RomaniaTV.net
04 iul. 2013, 07:54

Politicianul Daniel Tudor a devenit cunoscut după ce s-a aflat că este beneficiarul celui mai mare salariu de la stat: 188.000 de lei pe lună.

Fostul şef al CSA deţine opt terenuri în Bucureşti, Buzău şi Ilfov. Plus un teren în Turcia. Trei case în Bucureşti şi una în Turcia. Şi asta nu e tot. Mai are un apartament în Bucureşti, două în Belgia şi unul în Statele unite.

Am putea spune că este extrem de fericit. Dar se pare că nu este deloc aşa, pentru că liniştea familiei Tudor a fost spulberată odată cu apariţia consilierei.

Daniel Tudor este căsătorit cu Doina Tudor, cunoscută drept „parlamentara cu tatuaj”, graţie unui desen fin de pe glezna piciorului drept. Mai mult, senatoarea a deţinut în trecut funcţia de dansatoare la barul Mellody din Bucureşti.

Pe de altă parte, consiliera Ramona Gunata este cu 20 de ani mai tânără decât soţia lui Daniel Tudor. Ea a câştigat „Miss Bucureşti 2005” şi este căsătorită cu un afacerist turc.

Potrivit cancan.ro, Daniel Tudor şi-a părăsit soţia. El s-a mutat de acasă ca să-şi poată petrece cât mai mult timp alături de aleasa inimii lui.