Românul Mohammed El-Abboud a ucis o femeie în Marea Britanie pentru a-i fura averea. Greşeala care l-a dat de gol

Mohammed El-Abboud, un cetățean român în vârstă de 28 de ani, a omorât o femeie de afaceri de 71 de ani, din Marea Britanie, pentru a-i fura averea. Totul s-a întâmplat în iulie anul 2021, când românul voia să-i ia femeii averea de aproape 5 milioane de lire.

02 feb. 2023, 15:08
Românul Mohammed El-Abboud a ucis o femeie în Marea Britanie pentru a-i fura averea. Greşeala care l-a dat de gol

La începutul anului 2022, bărbatul a fost găsit vinovat și condamnat la minimum 35 de ani de închisoare. Românul a avut un complice: un prieten sirian de 25 de ani, Kusai Al-Jundi. Cei doi au păcălit-o pe Louise Kam să semneze documente de împuternicire care credeau că le vor da controlul asupra proprietăților sale de mai multe milioane de euro.

Femeia de afaceri a fost sugrumată și aruncată într-un coș de gunoi după ce a fost atrasă sub pretextul unei întâlniri de afaceri într-o casă cu trei dormitoare pe care o deținea în Barnet, nordul Londrei, pe 26 iulie 2021.

El-Abboud s-a filmat în timp ce dansa cu iubita lui în casa victimei sale, cu aproximativ două săptămâni înainte ca Louise Kam să fie ucisă. Ulterior, el i-a mărturisit crima prietenei sale, care a fost un martor cheie al acuzării în proces.

Ulterior, cei doi criminali s-au întors unul împotriva celuilalt în fața instanței, acuzându-se reciproc pentru uciderea cu sânge rece a victimei, potrivit Dailymail.co.uk.

Citeşte şi: Biletul scris de frații Tate și înmânat reporterului România TV. Andrew Tate: Toată lumea știe că nu am rănit pe nimeni. Nu există probe și nu le arată pentru că ele nu există