Unei câştigătoare la loto i-a luat câteva luni să afle că este milionară. Ce a făcut femeia cu banii

O femeie din Marea Britanie a devenit milionară peste noapte, dar nu a aflat despre averea impresionantă decât după câteva luni, pentru că, bolnavă fiind, nu şi-a verificat mailurile în această perioadă.

01 feb. 2024, 08:51
Unei câştigătoare la loto i-a luat câteva luni să afle că este milionară. Ce a făcut femeia cu banii

Chiar şi atunci când a descoperit mailul care o anunţa că a devenit milionară în urma unei extrageri loto, femeia tot nu a crezut în primă fază, stergând mailul pe care l-a considerat o tentativă de escrocherie.

Deborah Burgess, de 56 de ani, din Leicestershire, s-a îmbolnăvit de anemie cronică anul trecut, în luna august. A făcut tratament la spital, după care a plecat în vacanță, ca să recupereze.

Abia în luna octombrie și-a verificat bilete jucate la loto înainte de a se îmbolnăvi și și-a dat seama că a câștigat. E drept că înainte de asta văzuse un e-mail de la Loteria Națională, dar a crezut că este vorba de o escrocherie.

Într-un final, după luni de zile, femeia a aflat că era câștigătoarea unui premiu de 1 milion de lire sterline.

Ea a declarat pentru BBC că după ce și-a ridicat premiul și-a cumpărat o mașină: „Mi-am cumpărat o mașină nouă. De fapt, nu este chiar nouă, dar e un Hyundai drăguț”.

Pentru că a fost atât de norocoasă, Deborah a decis să-i vândă vechea ei mașină celei mai bune prietene cu 1 liră.

Citeşte şi: Vladimir Putin şi-a publicat declaraţia de avere, în calitate de preşedinte. Liderul de la Kremlin, mai sarac decât orice primar din România

„Nu aveam de gând să-mi vând mașina, dar prietena mea a vrut să mi-o cumpere. A vrut să plătească prețul corect pentru ea, dar pentru că am câștigat, i-am vândut-o pentru o liră”, a spus femeia.

Deborah Burgess a cumpărat vara trecută bilete la Loto de pe aplicația Loteriei Naționale. Unul dintre bilete a fost câștigător la tragerea de pe 19 august.

Din cauza bolii și apoi a vacanței pe care și-a petrecut-o pe insula grecească Corfu, ea nu și-a verificat e-mailurile luni de zile.

„În sfârșit, am ajuns să recuperez din urmă lucruri după câteva luni grele și îmi verificam e-mailurile… Am avut parte de șocul vieții mele când mi-am verificat contul”, a descris ea ce a simțit când și-a dat seama că a câștigat și a devenit milionară.

Femeia spune că acum plănuiește să plece într-o excursie în Hawaii, împreună cu familia, după care vrea să facă niște amenajări la casă.

Citeşte şi: Părinți români judecați în Italia după ce copilul a lipsit de la școală timp de 57 de zile consecutiv