Românul născut fără mâini, adoptat în SUA, s-a însurat. Vezi ce nevastă frumoasă are VIDEO

O ţară întreagă a fost emoţionată de cazul lui George, românul născut fără mâini care ştie să cânte la pian, chitară şi violoncel. Acum, băiatul de doar 19 ani s-a însurat cu iubita lui de peste Ocean, iar cei doi vor deveni în curând părinţi.

03 dec. 2013, 13:37
Românul născut fără mâini, adoptat în SUA, s-a însurat. Vezi ce nevastă frumoasă are VIDEO

Muzica a fost cea care i-a apropiat pe George şi pe Stephanie. Cei doi s-au cunoscut în urmă cu un an, au compus împreună şi şi-au dat seama că s-au îndrăgostit unul de altul, iar George a cerut-o de nevastă, potrivit România TV.

Cei doi şi-au unit destinele într-o ceremonie restrânsă, iar de curând au primit o veste minunată: urmează să devină părinţi.

Însă viaţa lui George n-a fost mereu atât de fericită. După ce au văzut că fiul lor s-a născut fără mâini, părinţii lui l-au dat în grija unui orfelinat. De acolo, băiatul a fost adoptat de o familie de americani, care mai avea acasă încă opt copii.

În urmă cu câţiva ani, George a cunoscut succesul şi a devenit unul dintre cei mai apreciaţi artişti din SUA. În 2012, George a venit pentru prima oară în România şi şi-a întâlnit familia naturală.

CITEŞTE ŞI: Înduioşătoarea povestea a PRIMULUI COPIL BRITANIC ADOPTAT de o familie din România