Romario Benzar, transferat în SERIE A. Gigi Becali a făcut anunţul: cât va încasa pentru fundaşul NAŢIONALEI

Romario Benzar a semnat cu Lecce, echipă nou promovată în Serie A. Gigi Becali va încasa peste două milioane de euro pe internaționalul român, de trei ori mai mult față de cât a plătit pentru el, 700.000 de euro, când l-a transferat de la Viitorul.

25 iun. 2019, 12:37
Romario Benzar, transferat în SERIE A. Gigi Becali a făcut anunţul: cât va încasa pentru fundaşul NAŢIONALEI

Romario Benzar a semnat un contract pe trei sezoane cu Lecce, plus încă un an, iar FCSB a pus o clauză în contract conform căreia va mai încasa anumite sume de bani în funcție de meciurile pe care le va juca fundașul echipei naționale pentru italieni.

„L-am dat, gata! Doua milioane iau pe el”, a spus Gigi Becali la Pro X.

Jucătorul de 27 de ani s-a înțeles cu Lecce pentru un salariu de 500.000 de euro pe sezon, la care se adaugă bonusuri și prime de performanță.

Gigi Becali mai dă o LOVITURĂ. Florin Tănase, transfer la o ECHIPĂ DE TOP pentru o SUMĂ URIAŞĂ

FCSB nu va rămâne descoperită şi îl are la dispoziție pe Claudiu Belu, jucător adus de la Astra, dar și pe Mihai Bălașa. Acesta din urmă este la bază fundaș dreapta, chiar dacă a evoluat în ultima vreme pe postul de fundaș central.

Romario Benzar a ajuns la FCSB de la Viitorul în urmă cu doi ani şi mai avea contract cu echipa pregătită de Bogdan Andone până în 2022. Are 15 selecții în echipa națională, pentru care a debutat în septembrie 2015.