Romeo Dunca despre noua consilieră, posesoare a mai multe dosare penale: „Nu este consiliera mea sexuală!”

Președintele CJ Caraș-Severin, Romeo Dunca, a făcut declarații controversate despre numirea noii consilliere Luminița Jivan, posesoare a mai multe dosare penale.

20 mai 2021, 10:56
Romeo Dunca despre noua consilieră, posesoare a mai multe dosare penale: „Nu este consiliera mea sexuală!”

Preşedintele Consiliului Judeţean Caraş Severin, Romeo Dunca a făcut căteva declarații controversate despre numirea noii consiliere Luminița Jivan, fostă președintă a organizației PSD Caraș-Severin.

Romeo Dunca a ăncercat să justifice alegerea Luminiței Jivan și a adăugat că această situație este una temporară.

„Luminița Jivan a participat activ cel puțin la a mă face să înțeleg mecanismul prin care în acest județ sărac prin realizări, au intrat, totuși, în mod surprinzător, peste 1,2 miliarde de RON. Asta doar în mandatul PSD și fără fondurile europene. A făcut acest lucru pro-bono, fără a fi plătită, întrucât artizanii subdezvoltării enumerați mai sus din mandatul trecut nu au avut nimic mai bun de făcut decât să încerce să blocheze prin orice mijloace posibilitatea mea de a aduce câțiva oameni care să mă poată ajuta în munca de zi cu zi” a declarat Romeo Dunca.

Consiliera lui Romeo Duncă: trimisă în judecată de DNA pentru acte de corupție

Luminița Jivan a fost trimisă în judecată de DNA, și acuzată de procurori pentru că a promis unui om de afaceri că intervine astfel încât acesta să primească un contract, DNA a dat-o în judecată pe L. Jivan și în dosarul şpăgilor încasate de Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Timişoara pentru PSD Arad.

Atunci când Romeo Dunca a fost întrebat de un reporter cum anume îl consiliază Luminița Jivan, politicianul a dat un răspuns cel puțin șocant, notează Antena3.

„Reporter: Cum vă consiliază?

Romeo Dunca, presedintele CJ Caras -Severin: Bine! Îmi spune ca bateți câmpii și eu o cred.

Reporter: Vă spune ce parfum să folosiți?

Romeo Dunca: Nu, domnule, că nu este consiliera mea sexuală! Nu are în statut lămurirea mea față de parfumuri.”