Scandal uriaş în Consiliul Judeţean Caraş Severin. Romeo Dunca, despre un consilier PSD: „Nu vă fac prost, v-a făcut mama dumneavoastră” VIDEO

Schimb dur de replici într-o şedinţă publică la Consiliul Judeţean Caraş Severin. Liberalul Romeo Dunca, preşedintele CJ Caraş Severin, l-a catalogat drept "prost" în repetate rânduri pe social-democratul Flavius Nedelcea, fost vicepreşedinte al instituţiei, în timpul unor discuţii despre repartizarea banilor către localităţile cărăşene. Aleşii şi-au adresat injurii fără menajamente.

08 apr. 2021, 10:58
Scandal uriaş în Consiliul Judeţean Caraş Severin. Romeo Dunca, despre un consilier PSD: „Nu vă fac prost, v-a făcut mama dumneavoastră” VIDEO

Un scandal uriaş în Consiliul Judeţean Caraş Severin a avut loc în şedinţa de miercuri, 7 aprilie. Spiritele s-au încins în momentul în care consilierii au început să discute despre cum vor fi repartizaţi banii de la buget către oraşele şi comunele din judeţ.

În permanență, preşedintele CJ Caraş Severin, Romeo Dunca (PNL), a acuzat fosta administraţie a judeţului că ar fi pus la cale afaceri necurate, notează Infocs.

Citeşte şi: Florin Cîţu le face românilor un Paşte Fericit: „Circulaţie până la 5:00 dimineaţa şi magazine deschise până la ora 20:00”

Scandal uriaş în Consiliul Judeţean Caraş Severin între Romeo Dunca (PNL) şi Flavius Nedelcea (PSD): „Dacă nu știți că s-a furat, sunteți prost! Sunteți prost pentru că nu știți!”

Liberalul Romeo Dunca s-a luat la ceartă cu Flavius Nedelcea, fost vicepreşedinte al CJ, în prezent consilier judeţean PSD.

„În mandatul dumneavoastră s-a furat”, a spus Romeo Dunca, într-o discuție despre drumurile din judeţul Caraş Severin.

„Tot ne faceți hoți și mincinoși și dumneavoastră furați și sunteți mincinos. Iar începeți cu asta?! Nu e adevărat, domnule președinte! Terminați-o cu hoțiile și cu minciunile!”, a reacţionat Flavius Nedelcea.

„Păi dacă s-a furat… Domnu’ Nedelcea, nu am spus că ați furat dumneavoastră, am spus că în mandatul trecut s-a furat. Am 7 plângeri penale făcute, cu un prejudiciu de 3,8 milioane de lei. S-au furat! Este părerea mea și o susțin. Dacă nu știți că s-a furat, sunteți prost! Sunteți prost pentru că nu știți! Ați fost vicepreședinte și nu știți”, a continuat Romeo Dunca.

Scandalul nu s-a oprit, însă aici, deoarece replici dure au fost adresate şi consilierilor judeţeni PMP şi PNL.

La un moment dat, Flavius Nedelcea a îndemnat la calm şi i-a spus lui Romeo Dunca să nu-i mai jignească pe aleşi.

„Am o rugăminte la dumneavoastră: să terminați cu apelativele. Dacă doriți să faceți pe cineva prost…”, a spus social democratul.

Romeo Dunca şi-a continuat atacul.

„Eu nu vă fac prost, asta v-a făcut mama dumneavoastră pentru că nu înțelegeți să nu discutăm asta aici. Dacă nu ați știut că în cei 4 ani de mandat aici s-a furat, atunci permiteți-mi să vă spun că sunteți așa cum v-am… Vă rog să mă dați în judecată și gata”, a spus preşedintele CJ Caraş Severin.

Citeşte şi: Medici din Constanţa, obligaţi să se vaccineze: Sunt de acord să donez spitalului banii pe concediul medical dacă fac Covid!