Romfilatelia introduce în circulaţie, din 26 iulie 2019, un timbru poştal dedicat Simonei Halep FOTO

Ministerul Comunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale, prin Romfilatelia, companie aflată în portofoliul său, a anunţat că introduce în circulaţie, vineri, 26 iulie, emisiunea de mărci poştale "Simona Halep, Ambasadorul Tenisului Românesc".

25 iul. 2019, 15:32
Romfilatelia introduce în circulaţie, din 26 iulie 2019, un timbru poştal dedicat Simonei Halep FOTO

Ministerul va onora, astfel, seria performanţelor obţinute de Simona Halep şi, în special, cuceririrea titlului la Wimbledon, din 13 iulie 2019.

„Pe timbrul coliţei dantelate a emisiunii de mărci poştale este reprodusă imaginea Simonei Halep ridicând trofeul de la Wimbledon 2019. Coliţa nedantelată, numerotată, prezintă semnătura în folio aur a Simonei Halep şi o ilustrează în prim plan în timp ce prezintă publicului trofeul. În timbrul coliţei nedantelate este redată o imagine de joc”, a informat Ministerul Comunicaţiilor.

Simona Halep, propusă pentru un loc în International Tennis Hall of Fame. România este reprezentă deja pe Ilie Năstase şi Ion Ţiriac

Emisiunea de mărci poştale „Simona Halep, Ambasadorul Tenisului Românesc” va fi disponibilă începând de vineri, 26 iulie, în magazinele Romfilatelia din Bucureşti, Bacău, Braşov, Cluj-Napoca, Iaşi, Timişoara, precum şi în magazinul online. Această emisiune este completată de două plicuri „prima zi”.

Primul plic este echipat cu coliţa nedantelată şi numerotată a emisiunii, fiind obliterat cu ştampila „prima zi” a emisiunii, aplicată în clar, în folio aur. Al doilea plic al emisiunii este echipat cu timbrul coliţei dantelate, fiind numerotat şi obliterat cu ştampila „prima zi”.