Romică Bunică, acuzat că a bătut un jurnalist

Cel care a suflat titlul Stelei în sezonul cu dosarul "Valiza", Romică Bunică, este implicat într-un scandal de amploare. Bărbatul este acuzat de un jurnalist din presa sportivă că l-ar fi lovit cu o geantă în spate în momentul în care s-au întâlnit în incinta complexului Gloria Buzău 2. Romică Bunică neagă însă acuzaţiile care i se aduc.

20 mart. 2014, 07:05
Romică Bunică, acuzat că a bătut un jurnalist

Jurnalistul Pro Sport, Adrian Soare, a mărturisit că a fost lovit de fotbalist, după ce acesta s-ar fi enervat în momentul în care ar fi fost fotografiat în timp ce făcea un antrenament cu Gloria Buzău. După un schimb de replici, jurnalistul a spus că Romică Bunică l-ar fi lovit şi înjurat, scrie stiridebuzau.ro.

M-a lovit cu o geantă în spate şi apoi a început să mă injure ca din senin. După ce am fost lovit m-am speriat şi am luat-o la fugă pentru că Bunică a început să mă ameninţe. De faţă la acest incident au mai fost şi alte persoane. Este incalificabil ce mi-a făcut, pentru că acum mi-e frică să merg şi pe stradă„, a declarat Adrian Soare.

Romică Bunică neagă însă aceste acuzaţii.

Acest reporter are tot felul de dereglări şi de-aia inventează. E un dezaxat care minte pentru că eu nu i-am făcut nimic. Dacă susţine că l-am bătut atunci să probeze„, a precizat Romică Bunică.

Jurnalistul agresat a declarat că va apela la Instanţă. Romică Bunică este cunoscut drept omul care a suflat titlul Stelei în sezonul cu dosarul „Valiza”, care i-a adus condamnarea lui Gigi Becali. Romică Bunică activează în prezent la echipa de liga a doua Gloria Buzău.

Citeşte şi SONDAJ: Sunteţi PENTRU sau ÎMPOTRIVA eliberării lui GIGI BECALI pentru operaţia de la coloană? VOTAŢI!