SONDAJ: Sunteţi PENTRU sau ÎMPOTRIVA eliberării lui GIGI BECALI pentru operaţia de la coloană? VOTAŢI!

GIGI BECALI rămâne în arest. Judecătorii de la Curtea de Apel Constanţa au decis să nu-i permită lui Gigi Becali întreruperea pedepsei pentru efectuarea unei intervenţii chirurgicale la coloană într-o clinică privată din România, fără pază. 

RomaniaTV.net
19 mart. 2014, 10:22
SONDAJ: Sunteţi PENTRU sau ÎMPOTRIVA eliberării lui GIGI BECALI pentru operaţia de la coloană? VOTAŢI!

GIGI BECALI rămâne în arest, judecătorii Curții de Apel Constanța respingând miercuri contestația formulată de omul de afaceri împotriva sentinței magistraților Tribunalului Constanța potrivit căreia solicitarea de întrerupere a executării pedepsei cu închisoarea din motive medicale este nefondată.           

Gigi Becali s-a aflat miercuri în faţa Tribunalului Constanţa, unde a susţinut că medicul său curant se află în Germania, acolo unde el vrea să fie supus unei expertize de specialitate. Totodată, Becali a mai spus că i-a făcut plângere penală şefului Medicinei Legale Constanţa, Mihai Onciu, pentru abuz în serviciu, pe motiv că acesta ar fi recomandat magistraţilor să trimită spre aprobare expertiza lui Becali către INML.

„Din datele primite, şi sunt convins că sunt reale, o persoană cu hernie de disc cervicală, în forma respectivă, are indicaţie de internare şi se operează. Menţionez că nu l-am mai văzut personal de vreo patru ani şi nu ştiu cum a evoluat boala, dar dânsul este în evidenţa diferitelor servicii de radiologie din 2004. Sigur boala a evoluat. Este un pacient, este un om şi trebuie operat. Nu înţeleg de ce ne cramponăm de un nume. Ştim diagnosticul, ştim boala şi următorul pas este să fie internat şi operat. Că acestea se mai pot amâna o zi- două, să zicem, dar nu se poate la nesfârşit. De câteva luni ne tot învârtim”, a declarat Vlad Ciurea, medic primar în neurochirurgie, la România TV.

Medicul a declarat că a citit raportul făcut de şeful Clinicii de Neurochirurgie din Spitalul Judeţean Constanţa care constată boala lui GIGI BECALI şi recomandă intervenţie chirurgicală spunând că este o urgenţă.

Ce spune raportul medico-legal în cazul Gigi Becali

Gigi Becali a cerut întreruperea executării pedepsei şi să se opereze într-un spital privat, fără pază, contra-cost, însă recomandările medicilor se referă la sistemul spitalicesc românesc. 

DECIZIILE MEDICILOR CARE L-AU EXAMINAT PE GIGI BECALI
1. Trebuie operat de urgenţă din cauza problemelor pe care le are la coloana vertebrală.
2. Nu există posibilitatea ca operaţia să aibă loc într-un penitenciar din România, putând fi asigurată de reţeaua Ministerului Sănătăţii, SUB PAZĂ PERMANENTĂ.
3. Operaţia în cazul Becali nu-l scuteşte de executarea pedepsei în continuare.

Sunteţi PENTRU sau ÎMPOTRIVA eliberării lui GIGI BECALI pentru operaţia de la coloană? VOTAŢI!