Theo Rose povestește despre experiența din Thailanda: „M-am ars aici între inimă și ce e în partea cealaltă”

Theo Rose pare că nu e foarte încântată de Thailanda, întrucât problemele persistă în exotica destinație de vacanță.

20 oct. 2022, 20:00
Theo Rose povestește despre experiența din Thailanda: „M-am ars aici între inimă și ce e în partea cealaltă”

Imediat ce a ajuns în țara asiatică, Theo Rose s-a plâns urmăritorilor ei de pe Instagram că nu poate să doarmă din cauza valurilor. Și vremea care a devenit tot mai ploioasă este o problemă pentru cântăreață.

Vedeta a reușit pe parcurs să-și reîncarce bateriile și să se odihnească, dar au apărut alte situații neprevăzute care au surprins-o.

Theo Rose le-a povestit fanilor despre momentele prin care a trecut în vacanță pe InstaStories: „Nu vă speriați, nu am murit! Astăzi m-am trezit tot pe la șase și ceva, dar eram odihnită, că am adormit azi noapte pe la 23:00 aproape și apoi am mai dormit câteva ore de la 9:00 până la 12:00. Am dormit astăzi. Zilele trecute nu a fost deloc genul meu să mă trezesc cu noaptea în cap de la cinci, șase dimineața. Astăzi mi-am dat arama pe față.”

Citește și: Bunica lui Theo Rose a făcut senzaţie pe muzica nepoatei sale. S-a urcat chiar şi pe mese. Imaginile au fost postate pe Internet

Dacă artista s-a obișnuit cu noul program de somn, soarele este cel care nu i-a dat deloc pace acesteia. Theo Rose a suferit o serie de arsuri în zona pieptului, iar țânțarii asiatici se pare că sunt ceva mai răi decât cei europeni, aceștia lăsând bășici mari și inestetice.

„Starea mea în ceea ce privește bronzul e precară. M-am ars aici între inimă și ce e în partea cealaltă. M-am ars, nu e deloc în regulă. M-au pișcat câțiva țânțari, dar sunt din ăia mici și nenorociți care îți lasă niște buline așa pe tine. Oribil! Te mănâncă de îți vine să îți smulgi pielea. Răi țânțarii de aici!”, a mai spus cântăreața.

Citește și: Anghel Damian, gest impresionant pentru Theo Rose. Cum a surprins-o regizorul pe iubita sa pe platoul de filmare: „Wow!”