Romii care au speriat vestul. Distracţiile ŞMECHERILOR care au îngrozit Germania VIDEO

Romii din Timişoara au speriat Germania, informează România TV. Pe lângă bogăţiile pe care şi le etalează pe paginile de socializare, acum se întrec şi distracţii din ce în ce mai periculoase - fie că vorbim despre curse nebune cu 260 de kilometri la oră, la volanul maşinilor de lux, fie că trag cu pistolul, doar ca să se distreze

RomaniaTV.net
12 ian. 2014, 12:12
Romii care au speriat vestul. Distracţiile ŞMECHERILOR care au îngrozit Germania VIDEO

La volanul unui Ferrari, un rom din Timişoara se dă în spectacol pe străzile din Germania. Cu muzica dată la maximum, bărbatul este filmat de celălalt pasager în timp merge cu viteză foarte mare.

Un alt rom, plecat de 20 de ani în Germania, face senzaţie pe internet. El s-a filmat în timp ce zboară cu 200 de km/h pe o autostradă. În loc să ţină mâinile pe volan, bărbatul dansează pe ritmuri de manele.

Distracţia a fost dusă la extrem în noaptea de Revelion. Un bărbat a sărbătorit întrarea în noul an, nu cu artificii, ci cu focuri de armă,iar apoi a postat apoi imaginile pe internet.

Nunţile rămân însă cel mai bun prilej pentru romi să epateze. Maşini de sute de mii de euro, haine de firmă, bijuterii şi cele mai scumpe meniuri. Aşa arată toate nunţile romilor influenţi.

Bancnote de sute de euro, JUCĂRII pentru copii

Un copil de câteva luni al unor romi înstăriţi din Banat a fost filmat de părinţi în timp ce este înconjurat de mii de euro, într-un apartament de lux pe care familia îl are în Germania.