Romii trăiesc după LEGEA JUNGLEI. Un tânăr, lovit cu sapa în cap pentru o bucată de fier vechi VIDEO

Violenţă şi peisaje rupte din filmele de groază la marginea oraşului Drobeta Turnu-Severin. Sute de romi caută fier vechi în mormanele de gunoaie, iar pentru asta câştigă 20 de lei pe zi. Disperarea este atât de mare, încât țiganii se iau la bătaie pentru o bucată de fier. Un tânăr a ajuns la spital cu capul spart după ce a fost lovit cu sapa de un alt bărbat.

14 dec. 2013, 09:45
Romii trăiesc după LEGEA JUNGLEI. Un tânăr, lovit cu sapa în cap pentru o bucată de fier vechi VIDEO

Zeci de jandarmi au luat cu asalt groapa de gunoi de la marginea oraşului Drobeta Turnu-Severin pentru a-i alunga pe romii care scormonesc printre mormane, potrivit România TV. De multe ori, din cauza sărăciei, oamenii sunt la un pas să se omoare pentru câteva bucăţi de fier vechi cu care îşi asigură pâinea. Acolo funcţionează legea junglei, cine este mai puternic câştigă. Ultima dată, un tânăr de 22 de ani a fost lovit în cap cu o sapă de un bărbat de 57 de ani. Victima a ajuns la spital, însă viaţa sa nu a fost pusă în pericol.

S-au bătut pentru o bucată de sârmă. Unul a găsit o bucătă de sârmă, pe care amândoi bărbaţii o voiau. Bărbatul mai în vârstă i-a dat cu sapa în cap celui mai tânăr„, a spus unul dintre martori.

Femei şi bărbaţ, copii şi bătrâni, foamea nu are vârstă. Toţi scormonesc cu mâinile goale prin gunoaie, în speranţa că vor găsi ceva ce poate fi vândut. „Nu avem bani. Căutăm fier vechi pe care îl vindem pentru 200-300 de lei ca să avem bani de mâncare. Dacă am avea şi noi de muncit, am munci, dar dacă n-avem unde, căutăm printre gunoaie„, au spus oamenii sărmani.

CITEŞTE ŞI: Bătaie cu topoare şi cuţite între romi. Mărul discordiei: o tânără obligată să se prostitueze în Spania