Romtelecom lansează noi pachete de servicii începând de la 12 euro

Romtelecom, cel mai mare operator de comunicaţii fixe din România, parte a grupului elen OTE, lansează începând cu 13 aprilie noi pachete ce includ voce, TV şi internet.

11 apr. 2012, 08:18
Romtelecom lansează noi pachete de servicii începând de la 12 euro

Pachetele sunt disponibile în 12 variante care cuprind două sau trei produse. Toate pachetele includ abonamentul maxim de televiziune cu 119 canale, Dolce iMaxim (pe tehnologie IPTV), respectiv Dolce Maxim (prin  satelit) cu 99 canale, şi voce fixă sau voce fixă şi internet, menite să permită personalizarea ofertei în funcţie  de nevoile efective ale unei gospodării.

Clientul care optează pentru noile oferte Romtelecom va economisi pe parcursul perioadei contractuale de doi ani 300 lei (71,12  euro, TVA inclus), provenind din reducerea abonamentelor aferente primului an de contract şi din contravaloarea chiriei telefonului fără fir pentru 24 de luni.

„Noile pachete de primăvară vin cu avantajul de a avea acces la cât mai multe canale de televiziune, indiferent de opţiunile individuale ale clienţilor pentru internet şi voce. Astfel, oricare ar fi pachetul ales, consumatorul poate beneficia de o varietate foarte largă de canale TV, interactivitate prin serviciul IPTV, imagine şi sunet de cea mai bună calitate, dar şi de preţuri avantajoase”, explică Ovidiu Ghiman, Director Executiv Strategie si Comercial Rezidenţial, al Romtelecom.

Preţurile pachetelor încep de la 11,93 euro/lună, cu TVA, pentru primul an de contract, pentru pachetele de două servicii, de televiziune şi voce (care includ Dolce Maxim/Dolce iMaxim şi Voce Fix 100), şi de la 14,41 euro/lună, cu TVA, pentru pachetele de trei servicii. Echipamentul aferent serviciului de televiziune se oferă în chirie, cu plata lunară începând cu 1,74 euro, cu TVA.

Noua ofertă este disponibilă clienţilor rezidenţiali noi şi existenţi, dar aflaţi în afara perioadei minime contractuale.

Pachete de servicii