Rona Hartner pleacă cu sufletul împăcat. Sora regretatei artiste i-a îndeplinit ultima dorință: „A vrut să o îmbrac într-o rochie albă. Pe cap i-am pus o coroniță, așa cum purta ea”

Rona Hartner s-a stins din viață pe 23 noiembrie, la vârsta de 50 de ani, după o luptă crâncenă cu o boală necruțătoare.

30 nov. 2023, 21:12
Rona Hartner pleacă cu sufletul împăcat. Sora regretatei artiste i-a îndeplinit ultima dorință: „A vrut să o îmbrac într-o rochie albă. Pe cap i-am pus o coroniță, așa cum purta ea”
Rona Hartner va fi condusă pe ultimul drum, mâine, de Ziua Națională a României, îmbrăcată în rochie albă

Miercuri, trupul neînsuflețit al Ronei Hartner a fost adus în România și depus la Capela Cimitirului Bellu Catolic din Capitală. Sora ei, Rinda, i-a fost alături în ultimele clipe de viață și a dat câteva detalii despre suferința care s-a năpustit asupra familie. Rona Hartner va fi înmormântată mâine, 1 decembrie, la ora 12.00, în rochie albă și coroniță cu flori, așa cum le-a cerut celor dragi, înainte să își dea ultima suflare.

Citește și: Bilanțul făcut de Rona Hartner înainte să moară! Artista a presimțit că sfârșitul e aproape: „Dumnezeu din cer cu Mâna Lui sfântă a vrut să mă scoată de acolo”

Rinda s-a ocupat de pregătirile pentru înmormântare. Sicriul regretatei artiste a fost acoperit cu fotografii de-ale Ronei și flori, iar la căpătâiul ei și-au plâns durerea frații și mama artistei.

„Rona mi-a spus să mă ocup de înmormântare, și și-a dorit ca fratelele meu să se ocupe de succesiune. Sora mea a vrut să o îmbrac într-o rochie albă, dar nu una de mireasă. Pe cap i-am pus o coroniță, așa cum purta ea, cum îi plăcea ei. Coronița pe care i-am făcut-o a fost realizată din flori naturale”, a declarat Rinda Hartner, pentru viva.ro.

Citește și: Rona Hartner și-a lăsat mama într-un abis de durere. Sora vedetei, Rinda, face dezvăluiri dureroase despre tragedia care s-a abătut asupra familiei

Imaginile de la priveghi sunt cutremurătoare. Acestea o surprind și pe mama Ronei, vixibil îndurerată.

„Mama mea este foarte afectată. Nu mai are voce. Vă dați seama, ce durere este pentru un părinte, să îi moară un copil?! Iar fiica ei, încă nu poate accepta că mama ei nu mai este. Moartea ei a fost pentru noi toți un adevărat șoc. Am petrecut ultimele clipe alături de ea și pot să vă spun că a plecat cu zâmbetul pe buze. Rona va fi înmormântată mâine, de Ziua României, 1 Decembrie.

Acum a venit preotul să îi facă o slujbă Ronei, aici la capelă, iar azi, de la ora 12, Fanfara 10 prăjini, cu care ea a cântat a adus un omagiu sorei mele. Dumnezeu să o ierte și să o odihnească în pace pe sora mea”, a mai declarat Rinda Hartner.

Rona Harner, una dintre cele mai iubite artiste din România, a încetat din viață la 50 de ani, după ce a pierdut lupta cu cancerul. S-a bucurat de o carieră de succes, dar a avut o viață tumultoasă, marcată de multe drame și suferință.