Rona Hartner și-a lăsat mama într-un abis de durere. Sora vedetei, Rinda, face dezvăluiri dureroase despre tragedia care s-a abătut asupra familiei

Rona Hartner a pierdut lupta cu cancerul în data de 23 noiembrie 2023, la vârsta de 50 de ani. Moartea fulgerătoare a artistei a căzut ca un trăsnet asupra familiei.

28 nov. 2023, 19:29
Rona Hartner și-a lăsat mama într-un abis de durere. Sora vedetei, Rinda, face dezvăluiri dureroase despre tragedia care s-a abătut asupra familiei
Rona Hartner a lăsat un gol imens în urma sa. Familia vedetei e distrusă de durere

Rona Hartner a pierdut lupta cu cancerul la scurt timp după ce anunțase că tratamentele pe care le făcea încep să dea rezultate pozitive. Vestea a șocat pe toată lumea, iar familia artistei, fratele, sora, mama ei, dar și fiica ei, Rita Sumalya, traversează acum o perioadă delicată.

Citește și: Mihai Trăistariu dezvăluie cum se purta, de fapt, Rona Hartner, în spatele camerelor de filmat: „Era luată de fraieră”

Rinda, sora Ronei, a explicat în cadrul emisiunii Exclusive VIP, moderată de Cristi Bancu, cum au decurs ultimele clipe din viața artistei. Aceasta spune că mama artistei trece acum prin clipe cumplite și nu poate accepta pierderea unuia dintre copii.

„Este foarte greu pentru noi, pentru mama mai ales care nu acceptă că și-a pierdut unul din copii. Eu am avut șansa să fiu în ultimele clipe cu ea. Am ajuns direct din Canada, m-am dus direct la spital. Am stat cu ea toată noaptea, suferința ei era calmată de medicamente.

După ce au venit surorile medicale să îi schimbe medicamentele, eu m-am dus și i-am zis: ‘Ronel, mă duc să iau o cafea. Hai să bem o cafea împreună’ și m-am dus. Știa că sunt acolo și i-am spus ‘așteaptă-mă!’

M-am întos la ea, am stat de vorbă cu ea și la un moment dat am văzut-o că parcă i s-a luminat fața și a zâmbit, cu zâmbetul ăla pe care îl avea ea tot timpul. Am întrebat-o i-am zis: ‘Ronel, visezi ceva frumos? Sau pe cine vezi de te bucuri așa?’ Și în momentul ăla cu zâmbetul pe buze a plecat.

Rona era foarte credincioasă și cred că zâmbetul pe care îl avea, probabil că l-a văzut pe Iisus. (…) Avea zâmbet, s-a luminat toată la față, toată durerea, toată suferința pe care o avea înainte, toate s-au dus și fața ei era liniștită și cu zâmbet. A plecat cu zâmbetul pe buze”, a precizat Rinda, între-o intervenție în emisiunea lui Brancu.

Citește și: Ce relație avea Rona Hartner cu sora ei, Rinda: „Gelozia și invidia”. Cine i-a fost alături artistei, de fapt, în ultimele clipe de viață

Fiica Ronei, Rita, în vârstă de 15 ani, este devastată de pierderera mamei. Familia este alături de ea și o va ajuta să depășească acest episod tulburător din viața ei.

„Fata este foarte amărâtă, și-a pierdut reperul. Mama ei era totul pentru ea. Pentru că to ce a făcut Roma a făcut pentru fata ei. Noi vom fi alături de ea. Abia după ce va fi înmormântarea știm că ies emoțiile la suprafață. Nimeni nu poate să o înlocuiască pe mama ei, dar o să facem tot ce e mai bine și o să ne străduim să îi alinăm cât mai mult pierderea. Să nu vadă că acum este copilul nimănui”, a adăugat Rinda, adăugând că tânăra va rămâne în Franța.

Rinda a ținut să sublinieze că tatăl Ritei, Rocco Sedano, și-ar dori să reintre în viața fetei, dar familia nu este de acord.

„Tatăl a apărut acum cu decesul Ronei, a apărut ca din fum. Și vrea el să aibă o relație cu fata lui, dar fata nu prea vrea. Este foarte vulnerabilă acum, este un copil de 15 ani și e greu să ia ea decizii. Dar noi vom fi lângă ea să o protejăm”, a mai spus Rinda.