Rona Hartner a divorțat oficial. Cum a şocat-o fostul soţ chiar în faţa notarului

Rona Hartner și Herve Camilleri au divorțat oficial pe 17 septembrie. Cei doi au pus punct celor trei ani de căsnicie, amiabil, la notar.

21 sept. 2021, 12:48
Rona Hartner a divorțat oficial. Cum a şocat-o fostul soţ chiar în faţa notarului

Rona Hartner a divorțat oficial. Artista și Herve Camilleri au divorțat oficial la notar, pe 17 septembrie. Cei doi au pus punct celor trei ani de căsnicie, cu lacrimi în ochi.

Rona Hartner a divorțat oficial

Rona Hartner a declarat că l-a convins cu greu pe Herve Camilleri să semneze actele la notar. DJ-ul francez nu ar mai fi vrut să semneze actele de divorț, doar că între cei doi nu mai era cale de întors. „Am semnat, în sfârșit, actele de divorț. Herve nu mai voia să semneze. În ziua semnăturii, pe 17 septembrie, a zis că, de fapt, nu a vrut niciodată să divorțeze. Am rămas eu aceea care voia să divorțeze. Asta este, cred că am făcut bine chestia asta. Noi doi am fost foarte fericiți, nu a fost cinema, însă când a fost rău a fost atât de rău, încât a depășit tot ce se putea. Când trebuia să semnăm, el nu a mai vrut. Ne-am prins toți la final. Până la urmă a semnat cu lacrimi în ochi, apoi mi-a dat un buchet de flori și o scrisoare de dragoste”, a declarat Rona Hartner, la emisiunea “Exclusiv VIP”, difuzată de Prima TV.

Rona Hartner, primele declarații despre adevăratul motiv al divorțului: „Eu știam din start că relația noastră nu va rezista. Copilul avea de suferit”

Rona și fostul ei soț au încercat să mai ofere o șansă poveștii lor de dragoste. Din păcate, toate încercările de împăcare au fost însă sortite eșecului: „Noi am încercat să ne împăcam, am vorbit foarte mult, de două luni tot vorbim. Însă, eu nu mai pot să trăiesc momentele alea ciudate, chiar dacă îmi doresc să le trăiesc pe alea bune. Prefer să rămân divorțată”.