Rona Hartner, primele declarații despre adevăratul motiv al divorțului: „Eu știam din start că relația noastră nu va rezista. Copilul avea de suferit”

Rona Hartner a făcut declarații în exclusivitate pentru CanCan despre ce anume a făcut-o să pună punct mariajului și ce rol a avut familia în luarea acestei decizii.

10 aug. 2021, 12:31
Rona Hartner, primele declarații despre adevăratul motiv al divorțului: „Eu știam din start că relația noastră nu va rezista. Copilul avea de suferit”

Rona Hartner a făcut declarații în exclusivitate, în cadrul unui interviu pentru CanCan, despre ce anume a determinat-o să pună capăt mariajului cu Herve.

Actrița a declarat că între ea și fostul soț a existat o dragoste adolescentină, motiv pentru care cuplul nu a fost îndeajuns de pregătit să reziste momentelor dificile care apar în orice relație.

„Am făcut tot ce am putut ca să fie bine și să am familie. Îți dai seama dacă trei ani nu s-a putut, nu s-a putut. Știu că la ora actuală nici nu se pune problema de sentimente pentru că Herve sigur mă iubește, eu îl mai iubesc … Problema este că nu se poate trăi împreună. Am discutat și am încercat să înțelegem ce s-a întâmplat. Ne-am spus tot ce am avut să ne spunem și ne-am dat seama că sentimentele erau în continuare acolo și „ne-am împăcat ca să ne despărțim” . E genul de iubire imposibilă, dar în viață nu-ți construiești totul pe sentimente.” a mărturisit Rona Hartner.

Artista a mai dezvăluit că dragostea dintre ea și Herve era una volatilă, cu certuri și împăcări. În ciuda faptului că relația avea și momente frumoase, nu era un mediu potrivit pentru a crește o familie.

„De mine depinde o familie întreagă și de el la fel și nu mai poate să facă asemenea greșeli. Adică, ne dăm seama că dacă ar fi după mintea noastră că dacă n-am avea obligații și am avea 16 ani, ne-am împăca. Ar fi dragoste cu năbădăi, frumos, fără nicio problemă, dar nu avem 16 ani.  La 16 ani ai rezistență și-ți permiți să faci și depresii, te enervezi și arunci pe geam niște instrumente … Dar le faci la vâsta aia, nu la 48.”, a afirmat actrița.

Rona Hartner: „Știam că nu va funcționa, dar am continuat”

Actrița a mai afirmat că a fost conștientă de la începutul relației că relația celor doi nu va rezista în timp, însă Rona Hartner a ales să-și urmeze inima.

„Eu știam din start că relația noastră nu e suficient de matură și că nu va rezista. Și, totuși, bazându-mă pe sentimentele mele și ale lui am crezut că trebuie să merg înainte, dar în sufletul meu ceva îmi spunea: „Nu veți rezista împreună! Când veți da de probleme și așa mai departe, cuplul vostru va exploda”. Din acest motiv spun că eu mă consider mai responsabilă pentru că eu știam că nu va funcționa, dar am continuat.” a mai adăugat actrița, potrivit CanCan.

Rona Hartner susține că mariajul dintre ea și fostul soț necesita mult prea multă energie, fapt ce ar fi putut dăuna relației cu propria fiica.

„Nu pot să o fac să trăiască într-o familie în care cuplul prin egoismul lui este cel mai important, asta niciodată nu o voi face. Cuplul nostru nu era destul de sudat și atunci copilul avea de suferit. Și între a alege pacea interioară a familiei și sentimentele mele și ale lui Herve, aleg pacea interioară fără niciun fel de discuție.  Nu vreau să mă acuz prea tare, nu vreau să-l acuz nici pe el. Nu vreau să fie nefericit și tocmai de aceea, când am stat de vorbă, ne-am cerut iertare.  Relația cu Herve a fost ca un vapor în care nu știu cum a pătruns apa și s-a făcut praf, dar am ieșit amândoi vii din acest naufragiu. „, a mai menționat Rona.