Rona Hartner a fost luată în vizor de Iulia Albu: ” Arată ca un spiriduş”

Rona Hartner a fost criticată dur de Iulia Albu, după ce acesta a purtat o rochie marca Liza Panait la un eveniment. Aceasta a spus că rochia este doar un "Kitsch ieşit din comun", şi că artista seamănă cu un spiriduş.

29 apr. 2016, 13:56
Rona Hartner a fost luată în vizor de Iulia Albu: ” Arată ca un spiriduş”

„Rona Hartner a fost imaginea brandului Manoush. Și în acest moment poartă o rochie care copiază stilul brandului pe care l-a reprezentat, ceea ce mi se pare foarte grav. Rochia este de altfel foarte urâtă, este de un kitsch ieșit din comun. Iar florile aplicate arată de parcă ar fi fost vomitate pe rochie. Arată ca un spiriduș.”, a spus Iulia Albu la Kanal D, potrivit libertatea.ro.

Şi lora se află printre vedetele criticate de Iulia Albu pentru modul în care se îmbracă. Artista, însă, nu s-a lăsat mai prejos şi a ţinut morţiş să-şi spună şi ea părerea despre criticul de modă, Iulia Albu.

„Doamna respectivă este angajată la o emisiune şi face de multe ori ce i se spune. Loveşte sau apreciază în funcţie de doleanţele producătorilor. Când voiau să mă convingă să vin la ei mi s-a dat „WoW”, când au înţeles că nu voi veni niciodată, pentru nicio sumă, am fost terfelită, jignită, plus probabil, din ce în ce mai multe „bau-uri”. N-am nimic personal cu Iulia, fiecare trebuie să trăiască, dar îl prefer profesional şi am încredere în Alin Gălăţescu”, a scris Lora, pe pagina ei de Facebook.

Citeşte şi Iulia Albu nu mai are nicio limită şi atacă din nou: „Parcă ar fi fost vomitate pe rochie”