Rona Hartner a vrut să-și ia viața: „Am avut două tentative de sinucidere de la alcool”

Rona Hartner a vrut să-și ia viața. Cu o personalitate vibrantă și talent remarcabil, celebra actriță continuă să fascineze publicul prin prezența sa carismatică și expresivitatea artistică. A avut o viața tumultoasă, presărată cu tot felul de evenimente plăcute sau mai putin plăcute.

14 iul. 2023, 17:07
Rona Hartner a vrut să-și ia viața: „Am avut două tentative de sinucidere de la alcool”
Rona Hartner a vrut să-și ia viața

Rona Hartner a vrut să-și ia viața. Actrița va fi invitată specială în cadrul ediției de duminică a emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzata la 22:30, la Kanal D și va face dezvăluiri, atât din viața personală, cât și din cariera sa vastă.

Citește și: Motivul pentru care Rona Hartner și-a retras fiica de la școală. ”Fata mea se descurcă de una singură, școala nu mai este ce era înainte”

Rona Hartner a vrut să-și ia viața

Rona Hartner s-a făcut remarcată în filmul „Gadjo Dilo” și și-a câștigat reputația de cântăreață talentată, cu spectacole impresionante ce au avut loc în Paris. Presa internațională o numește „frumoasa tornadă brună”, în timp ce în România trezea în urmă cu aproape două decenii interesul jurnaliștilor cu scandalul „primului sex-gate autohton”.

Din 2010, deține cetățenie franceză, fiind considerată una dintre personalitatile marcante ale Frantei, fiind de altfel inclusă în dicționarul „200 de străini care au construit Franța”.

Artista a dezvăluit că a trecut prin momente dificile și a avut două tentative de sinucidere, influențate de consumul de alcool. “Am un caracter impetuos si am avut si vreo doua tentative de sinucidere de la alcool”, este o parte din răspunsul oferit de Rona Harner, în momentul în care este întrebată în ce o transforma alcoolul.

Cat v-a costat eticheta de „amanta presedintelui Emil Constantinescu?”, “Cati barbati celebri ati cucerit cu vocea dvs.?”, “Ati abandonat vreun moment lupta cu cancerul?”, “De cate ori vi s-a spus ca nu sunteti dusa la biserica?”, “Ce o lasa muta pe Rona Hartner?” sunt cateva dintre întrebarile la care artista va trebui să răspundă.