Rona Hartner, hărțuită și agresată de regizori. Actrița face dezvăluiri cutremurătoare: „Mulți bărbați au încercat să mă aibă în pat”

Rona Hartner, hărțuită și agresată de regizori. Vedeta se alătură actrițelor care au avut curajul să vorbească de hărțuirea sexuală în domeniul cinematografiei și a făcut dezvăluiri cutremurătoare.

15 mart. 2023, 13:46
Rona Hartner, hărțuită și agresată de regizori. Actrița face dezvăluiri cutremurătoare: „Mulți bărbați au încercat să mă aibă în pat”
Rona Hartner, hărțuită și agresată de regizori

Rona Hartner, hărțuită și agresată de regizori. Vedeta, stabilită acum în Franța, povestește cum a fost curtată mereu de fel de fel de bărbații, unii chiar din domeniul ei și din anumite poziții cheie, doar pentru majoritatea o vedeau a fi un „trofeu”, pe care îl aruncau însă, după ce obțineau tot ce își doreau.

Citește și: Rona Hartner a rupt tăcerea despre presupusa idilă cu Emil Constantinescu: „A fost în noiembrie 1996”

Rona Hartner, hărțuită și agresată de regizori

Pe mine, frumusețea m-a ajutat, dar m-a și încurcat. Am avut și castinguri de film, în Franța, pe care le-am pierdut, tocmai pentru că eram prea frumoasă. Pot să cred că mulți bărbați care m-au curtat o făceau numai pentru frumusețe, că păream un trofeu agățat de mâna lor. Au fost foarte multe persoane care s-au dat la mine. Frumusețea poate fi un atu, dar poate fi și un handicap.

Când reprezinți un sex-simbol, nu te întreba de ce toată lumea se dă la tine. Iar dacă nu mai ești sex-simbol iubitul te poate părăsi, nu concepe că nu mai ești frumoasă. O femeie poate să arate într-o zi de 20 de ani, în alta, de 100 de ani, din cauza unor probleme, femeia este ca valurile mării, se schimbă în permanență. Frumusețea a fost și un handicap, mulți bărbați au încercat să mă aibă în pat numai pentru că eram frumoasă, decorativă”, a declarat Rona Hartner, potrivit Impact.ro.

Rona Hartner a mărturisit că va scrie o carte unde va relata pe îndelete traumele prin care a trecut. „Da, am fost hărțuită de diferiți regizori, am fost și agresată de un regizor, vreau să scriu și o carte, despre lucrurile acestea. Nu ca să mă victimizez, ci ca să arăt care a fost drumul spre iertare.

Raportul pe care îl am eu cu violența e ca și cum o mașină cu care mergi liniștit este lovită brusc în trafic. Cred că este important, ca atunci când avem o problemă de genul acesta, să învățăm să iertăm”, a mai declarat actrița, pentru sursa citată.