Rona Hartner, abandonată de foștii soți în lupta cu cancerul: „Trebuie să înțeleg că unele uși se închid pe viață”

Rona Hartner, abandonată de foștii soți în lupta cu cancerul. Artista a fost internată în spital, acolo unde a început și tratamentul cu citostatice, după ce a fost diagnosticată cu cancer la plămâni și metastaze la creier. Ea recunoaște că niciunul dintre foștii parteneri nu a ajutat-o cu absolut nimic în această perioadă.

14 sept. 2023, 08:34
Rona Hartner, abandonată de foștii soți în lupta cu cancerul: „Trebuie să înțeleg că unele uși se închid pe viață”
Rona Hartner, abandonată de foștii soți în lupta cu cancerul

Rona Hartner, abandonată de foștii soți în lupta cu cancerul. Singurele persoane care îi sunt alături necondiționat sunt mama, sora și fratele său, dar și fiica sa. În rest, nimeni nu s-a oferit să o ajute și încearcă să se împace cu această idee.

Rona Hartner, abandonată de foștii soți în lupta cu cancerul

Nu, nu m-a ajutat niciunul dintre ei, cu nimic. Mama a venit, din Canada, au venit pe fugă și sora și fratele meu și m-au ajutat cu de toate, cu tot ce au putut. N-a fost însă și cazul foștilor soți, trebuie să înțeleg că unele uși se închid pe viață”, a declarat Rona Hartner, pentru Playtech.ro.

Artista a mărturisit că medicii i-au descoperit la plămâni o tumoare de 5 centimetrii. Cât despre cele de pe creier, Rona Hartner spune că sunt mai mici, însă nu sunt operabile.

Medicii mi-au descoperit la plămâni o tumoare de 5 centimetri, cele pe creier sunt mici, de 15 mm fiecare, dar sunt 7, și la glandele suprarenale au văzut metastaze. Aceste tumori nu sunt operabile.

Tratamentul îl voi face în Franța, nu am cum să vin în România, nu am voie nici drumuri lungi și nici emoții mari, trebuie să stau foarte liniștită, în această perioadă”, a mai dezvăluit vedeta.

Citește și: Rona Hartner și-a cumpărat loc de veci. Care e starea de sănătate a vedetei, după tratamentul cu citostatice

Rona Hartner, sfătuită de medic să-şi facă testamentul

Artista a mai avuit acum câţiva ani cancer la colon, de care știa că s-a vindecat, dar boala a recidivat la plămâni. Rona Hartner urmează un tratament destul de riguros şi o are alături pe fiica sa.

Fata mea locuiește la mine. Fata mea este fata mea. În primul rând, a fost șocul oribil, atunci când a aflat. Era cu mine la consultație și chiar mi-a spus doctorul „Duceți-vă cu fiica dumneavoastră, să vă faceți testamentul!”.

A fost un șoc groaznic, dar nu mi-a arătat că plânge. S-a dus în camera ei să plângă, ca să nu mă dezamăgească, dar eu i-am spus foarte clar că mami, dacă muream, chiar mi-ar fi fost foarte dor de tine și aș fi plecat chiar tristă”,  a declarat Rona Hartner.

Rona Hartner a dezvăluit că suportă cu ușurință și ședințele de chimioterapie, mai ales că  nu se află la prima experiență de acest gen: „Nu mă simt rău de la chimioterapie, numai Dumnezeu putea să facă asta. O suport cu mare ușurință. Nu e ca prima chimioterapie pe care am avut-o pentru cancerul de colon pe care am suportat-o foarte greu, nu m-am plâns niciodată, dar a fost foarte grea. Aceasta este ușoară, lejeră, fără efecte negative”.