Rona Hartner trece prin momente de cumpănă! Artista este împietrită de durere. ”A închis ochișorii și a plecat”

Necazurile se țin lanț de Rona Hartner! După ce recent a fost diagnosticată din nou cu cancer, artista trece printr-un alt moment de cumpănă, care a dărâmat-o complet.

15 aug. 2023, 21:41
Rona Hartner trece prin momente de cumpănă! Artista este împietrită de durere. ”A închis ochișorii și a plecat”
Rona Hartner trece prin momente de cumpănă!

Rona Hartner trece prin momente de cumpănă! La doar câteva săptămâni de când a fost diagnosticată cu cancer pulmonar în stadiul 4, Rona Hartner a primit de la viață o nouă lovitură puternică.

Citește și Rona Hartner a primit un diagnostic teribil de la medici. Cancer în stadiul patru, cu metastaze: „Dumnezeu mă iubeşte!”

Rona Hartner trece prin momente de cumpănă!

Zilele trecute, artista a anunțat într-un live pe Facebook că este în doliu, după ce cățelușa sa a fost răpusă de o boală cumplită.

„Poate s-a empatizat cu tot ce s-a întâmplat. Câinele meu era bolnav în opt luni, dar nu mi-am dat seama. A murit și câinele. Am făcut și parastas pentru cățelușa mea. Am zis: ce trebuie să fac acum? Să am încredere în Dumnezeu”, a dezvăluit Rona Hartner pe Facebook.

Acest eveniment tragic are loc într-o perioadă foarte grea pentru Rona Hartner care spune că boala a schimbat-o complet și se simte ca la 185 de ani.

„A venit pe un fond de stres foarte mare, foarte puternic. Am și dorința asta mare să fac ceva, dar nu mai pot. Acum două săptămâni aveam 50 de ani, acum am 185. Când trebuie să fac orice mișcare, îmi ia ca unui om de 185 de ani. Eu am vrut să am o vârstă avansată, dar nu acum, nu tot anul ăsta. Voiam în timp să apară vârsta avansată.

M-am trezit de pe o zi pe alta cu această vârstă. Prietenii mei au fost atât de panicați… Le-am zis să se roage în primul rând și să mă ajute să mai fac ultimul album, dar vreau să scriu și o carte. Dar cum să te concentrezi când ești diminuat? Sinceră să fiu, am corpul de 50 de ani și tonusul de 185 de ani”, a spus artista.

Rona Hartner și-a anulat toate contractele și proiectele din cauza metastazelor la creier pe care le are, iar în această perioadă artista nu mai produce niciun ban. Însă tot ce își dorește este să se facă bine.

„Acuma, eu nu mai câștig niciun ban. Toate au dispărut, toate proiectele, contractele. A dispărut totul. Eu trebuie să stau acasă să am încredere în Dumnezeu. Stau acasă cuminte și, printre altele, aveam și eu un câine mic cu care mai schimbam amarul, nu mai am câinele mic. A plecat sâmbătă. Câinele mic era foarte bolnav și nu mi-am dat seama. Câinuțul a plecat cu multă liniște în suflet. A închis ochișorii și a plecat. Am încercat să plâng doar de două ori. Eu știu că a plecat la bine, că nu voia să îmi stea mie în cale. A vrut să plece. De azi de dimineață, cuvântul care îmi vine în suflet e libertate. Ce Dumnezeu vrea este să nu supun nimic analizării mele cerebrale. Ăăă, uite, Dumnezeu dacă îmi iubea câinele nu-l chema. Nu am analizări din astea prostești. De ce să am astfel de analizări?”, a conchis Rona Hartner.

Citește și Rona Hartner a vrut să-și ia viața: „Am avut două tentative de sinucidere de la alcool”