Rona Hartner vorbeşte despre următoarea căsătorie: „Cea de-a treia nuntă nu o voi greși”

Rona Hartner vorbeşte deja despre următoarea căsătorie, după ce a aunţat că se desparte de soţul ei. Artista și Herve Camililleri urmează să divorțeze oficial peste o lună. Ei au ajuns deja la un consens și și-au împărțit bunurile.

26 mai 2021, 12:15
Rona Hartner vorbeşte despre următoarea căsătorie: „Cea de-a treia nuntă nu o voi greși”
Rona Hartner vorbeşte deja despre următoarea căsătorie

Rona Hartner vorbeşte despre următoarea căsătorie. Toată lumea a rămas uimită când a auzit vestea despărţirii, mai ales că cei doi declarau că se înţeleg foarte bine şi chiar plănuiau să facă un copil. Dar, se pare că lucrurile nu au mai mers şi au decis să îşi vadă fiecare de viaţa lui. Actriţa spune că nu mai există cale de împăcare, deoarece a dezamăgit-o foarte mult.

Citeşte şi: Ce se întâmplă acum cu Rona Hartner, după ce anul trecut cancerul i-a recidivat: „Trebuie să fac asta”

Rona Hartner vorbeşte despre următoarea căsătorie

Nu există cale de împăcare. Mi-am dat seama că poate cea de-a treia nuntă nu o voi greși. Mai mult mă gândesc la faptul că el chiar m-a dezamăgit ca om. Numai Dumnezeu nu mă va dezamăgi.

Am vrut să divorțăm amiabil. Am făcut un partaj corect. El a plecat cu tot ce a vrut de la mine. I-am zis tot ce vrea să ia. Mi-a făcut o listă și i-am dat tot ce a vrut. Nu a ieșit deloc ceva oribil. Din fericire, a fost foarte corect. Și cu conturile ne-am aranjat. De-aia ne-au trebuit două luni până să anunțăm divorțul, ca să aranjăm totul.

Cunoști un cuplu după cum divorțează. Iubirea asta imposibilă dintre noi poate în timp se va transforma în altceva. Herve nu m-a trădat, nu am avut o viață sinistră cu el”, a declarat Rona Hartner, în cadrul unei emisiuni televizate.

Rona Hartner îşi dorea să devină mamă

Rona Hartner

a avut parte de un an greu, după ce a dus o luptă crâncenă cu cancerul. Din fericire, actriţa a reuşit să învingă boala, iar acum, singura ei dorinţă este să se bucure din plin de fiecare moment al vieţii.

Mai mult decât atât, îşi doreşte foarte mult un copil cu bărbatul căruia i-a devenit soţie anul trecut. Vedeta este oprimistă şi speră într-o minune, deşi la 47 de ani nu este atât de uşor să rămână însărcinată.

Dacă lumea spune oare ‘o să avem sau nu un copii, mie nu mi-e frică deloc, pentru că am doar 47 de ani în curând, adică pe 9 martie va fi ziua mea şi fac 47 de ani cu ajutorul lui Dumnezeu. După chimoterapie am avut foarte multe schimbări hormonale, ca să zic aşa, şi nu ştiu sigur dacă va mai fi posibil, dar e clar că ne dorim.

Ăsta este cursul normal al vieţii şi e normal, dacă ne-am căsătorit creştineşte, să vrem să avem o familie creştină şi să acceptăm copiii. Dacă El consideră că trebuie să devin mămică la 47 de ani, sunt de acord, pentru că un copil este o binecuvântare la orice vârstă ar veni.

Am rezultatele de la toate analizele de un an după ce a fost declanşat cancerul, nu mai am nimic”, mărturisea Rona Hartner la Antena Stars.


loading...