Rona Hartner şi-a făcut testamentul înainte să moară. Cine moşteneşte averea artistei: „Îi las totul!”

Rona Hartner, actrița cunoscută pentru cariera sa în cinematografie și muzică, și-a pregătit testamentul înainte de moarte, lăsând întreaga sa avere fiicei sale.

24 nov. 2023, 17:23
Rona Hartner şi-a făcut testamentul înainte să moară. Cine moşteneşte averea artistei: „Îi las totul!”
Rona Hartner şi-a făcut testamentul înainte să moară. Cine moşteneşte averea artistei: "Îi las totul!"

Rona Hartner şi-a făcut testamentul înainte să moară. Artista a încetat din viață la vârsta de 50 de ani după ce a afost diagnosticată cu cancer de mai multe ori în trecut, iar în ultima perioadă a fost confruntată cu un diagnostic dureros de cancer la plămâni cu metastaze. În urmă cu două luni, Rona Hartner anunța că și-a pregătit testamentul, iar acum averea sa va fi transmisă fiicei sale.

„Am fost cu copilul meu, care ieșise de la o școală de make-up, era fericită, câștigase o diplomă și știa că merge cu mine să îmi fac testamentul, să îi las totul. A fost groaznic pentru noi. A fost ca un fir peste o prăpastie, a fost îngrozitor”, a declarat Rona Hartner la emisiunea Exclusiv VIP de la Prima TV.

Citeşte şi: Unde și când va fi înmormântată Rona Hartner. Surpriză pentru fanii actriței. Nimeni nu se aștepta la asta

Rona Hartner, cunoscută pentru prezența sa carismatică, a fost nevoită să cheltuie din economiile destinate unui proiect muzical pentru tratamentul cancerului. Cu toate acestea, testamentul său reflectă dorința de a-și asigura că fiica sa primește tot ce a mai rămas din puțina sa avere.

„Ca orice om deștept care nu se rupe în figuri, am niște bănuți de rezervă, normal, logic! Vorba aceea, am bani să trăiesc. Banii pe care eu îi strânsesem pentru un proiect muzical, acum o să îi cheltuiesc pentru a mă întreține. Mă deranjează acest lucru. Eu, în general, nu sunt disperată după shopping, nu sunt disperată după fițe și figuri, așa că nu mă las niciodată fără bani”, declara acum doi ani Rona Hartner.

Citeşte şi: Care au fost ultimele cuvinte ale regretatei Rona Hartner. Ți se face pielea de găină

Tragedia din viața Ronei Hartner a fost accentuată și de probleme financiare din trecut, în special o pierdere semnificativă la momentul divorțului din a doua căsnicie. Cu toate acestea, Rona Hartner și-a exprimat deschis dorința de a face un partaj corect, chiar dacă acesta a implicat sacrificii financiare din partea ei.

Rona Hartner a fost căsătorită prima dată căsătorită cu un sportiv de performanţă, dansatorul argentinian Rocco Sedano. Au divorţat în 2008, după care artista şi-a refăcut viaţa cu francezul Herve Camilleri. Cea de-a doua căsnicie a ei a durat trei ani.

„Am făcut un partaj corect. El a plecat cu tot ce vrut de la mine. I-am zis să ia tot ce vrea. Mi-a făcut o listă și i-am dat tot ce vrut. Nu a ieșit deloc ceva oribil. Din fericire, a fost foarte corect. Și cu conturile ne-am aranjat. De aia ne-au trebuit două luni până să anunțam divorțul, ca să aranjăm totul. Cunoști un cuplu după cum divorțează. Iubirea asta imposibilă dintre noi poate în timp se va transforma în altceva. Herve nu m-a trădat, nu am avut o viață sinistră cu el”, declara Rona Hartner.