Ronaldo de la Chiajna se transferă la Dinamo. Va executa toate fazele fixe ale „câinilor”

Vasile Miriuţă a anunţat că vrea la Dinamo în această iarnă cinci jucători din Liga 1, toţi români. Primul transfer pare ca şi perfectat, fiind vorba de Ronaldo Deaconu, jucătorul Concordiei Chiajna.

21 dec. 2017, 14:20
Ronaldo de la Chiajna se transferă la Dinamo. Va executa toate fazele fixe ale „câinilor”

Ronaldo Deaconu, mijlocașul ofensiv al celor de la Concordia Chiajna, şi-a dat acordul să se transfere la Dinamo, după ce antrenorul Vasile Miriuță i-a promis că va fi titular incontestabil și responsabil cu toate fazele fixe.

Ronaldo Deaconu a crescut la Academia Hagi, a plecat apoi în Olanda pentru a-si face junioratul. Cel mai mult a stat la Tweente, de unde a plecat în anul 2015. Primul contract la nivel de seniori l-a avut în Romania, la ASA Tg Mureş. În sezonul trecut a evoluat in 12 meciuri in toate competitiile, iar singurul gol l-a marcat în Cupa Romaniei. La Tg. Mureş a lucrat cu Dan Alexa, care l-a luat apoi şi la Concordia Chiajna, tot în sezonul trecut. În play-out a evoluat în 7 meciuri, reuşind 2 assisturi.

Sezonul acesta a fost folosit în 17 meciuri, are peste 1000 de minute jucate, a marcat 2 goluri şi are 2 assisturi. A lucrat cu Miriuţă cât timp acesta a antrenat-o pe Chiajna.