Ronaldo: Nu mă compar cu Messi. Porsche şi Ferrari sunt imposibil de comparat

Fotbalistul portughez al formaţiei Real Madrid, Cristiano Ronaldo, a declarat că nu se poate compara cu argentinianul Lionel Messi, deoarece este imposibil de comparat un automobil Porsche cu un Ferrari.

RomaniaTV.net
07 nov. 2011, 18:29
Ronaldo: Nu mă compar cu Messi. Porsche şi Ferrari sunt imposibil de comparat

Într-un interviu acordat publicaţiei germane Kicker, Cristiano Ronaldo a fost întrebat despre diferenţa dintre actualul său antrenor Jose Mourinho şi fostul său tehnician de la Manchester United, Sir Alex Ferguson, portughezul răspunzând: „Nu se poate face o comparaţie. Este ca şi cum ne-ai compara pe mine cu Messi, ca şi cum ai compara un Ferrari cu un Porsche. Este imposibil de comparat”.

Cristiano Ronaldo mai spune în interviul menţionat că vrea să câştige cât mai multe trofee şi să se distreze şi susţine că nu are niciun idol, deşi admiră mai multe persoane. „Sunt unii oameni care mă încântă, din alte sporturi, cum ar fi baschetul, tenisul sau Formula 1”.

Viaţa lui Ronaldo este foarte simplă şi marcată de fotbal, susţine portughezul: „Încerc să duc o viaţă normală, să fiu cu familia şi prietenii. Fac lucruri normale, mă duc la restaurant sau la cinema. Uneori este mai greu, dar asta am ales să fac. Oricum, în general prefer să nu fiu singur”.